Blog

Swipe to the left

Klaar voor de zomer met een gemakkelijke lente-detox

Klaar voor de zomer met een gemakkelijke lente-detox

De lente doet zijn best en de meeste onder ons staan te trappelen voor een heerlijke lange zomer. Na de winter, met vaak wat meer kilootjes, is een lente detox geen overbodige luxe.

Door Anne-Fleur 1 juni 2022 252 keer bekeken Geen reacties

Zoetmiddelen

Zoetmiddelen

Deze maand staat ons blog in het teken van de volgende zoetmiddelen: Palmania Palmyra, Kokospalm Suiker, Xylitol, Stevia en Sukrin. Wij hopen met onderstaande beschrijving voldoende informatie te geven om voor jezelf te bepalen wat het beste bij je past. Dus veel ontdekkingsplezier!

Door Anne-Fleur 4 mei 2022 287 keer bekeken Geen reacties

Appelazijn en de vele toepassingen

Appelazijn en de vele toepassingen

Appelazijn is het type azijn dat gemaakt wordt uit appelsap. Het zit vol met voedingsstoffen zoals vitamine A, B1, B2, B6, C en E en mineralen zoals ijzer, calcium, kalium, magnesium en fosfor. Appelazijn kent vele toepassingen. Hieronder zal ik enkele toepassingen en het gebruik daarvan bespreken.

Door Anne-Fleur 2 april 2022 1570 keer bekeken Geen reacties

Eigen gekweekte groenten in huis zonder de benodigdheden van een tuin

Eigen gekweekte groenten in huis zonder de benodigdheden van een tuin

Het is mogelijk; zonder tuin, aarde en potten je eigen (mini)groenten kweken. En dat gewoon in huis! Simpel en klaar om te eten binnen 1 week.

Door Anne-Fleur 4 maart 2022 672 keer bekeken Geen reacties

Het verassende gebruik van essentiële oliën

Het verassende gebruik van essentiële oliën

Deze maand willen we graag het gebruik van essentiële oliën (ook wel etherische of aromatische oliën genoemd) onder de aandacht brengen. Er zijn namelijk heel wat mensen die geen idee hebben van het gebruik en wat voor een positief effect de essentiële oliën op je humeur kunnen hebben.

Door Anne-Fleur 4 februari 2022 258 keer bekeken Geen reacties

Detox je lichaam voor meer energie & vitaliteit

Detox je lichaam voor meer energie & vitaliteit

De feestdagen, mét veel eten en drinken, zijn weer voorbij. Daarom is het nu de tijd om je lichaam een reiniging te geven voor meer energie en vitaliteit. Deze blog staat daarom in het teken van detoxen (ofwel, reinigen) met producten van Global Healing. Dit bedrijf uit de VS staat onder begeleiding van dokter Group.

Door Anne-Fleur 7 januari 2022 274 keer bekeken Geen reacties

En op het kerstmenu staat...

En op het kerstmenu staat...

De kerst staat weer bijna voor de deur! En mocht jij het type zijn die daar elk jaar onrustige stressnachten van heeft dan zou dat na het lezen van dit blog verleden tijd kunnen zijn. We hebben ons uiterste best gedaan om met je mee te denken voor een 3 gangen menu inclusief borrel en avondversnaperingen. Dus lees snel verder en laat je (veganistisch) inspireren!

Door Anne-Fleur 7 december 2021 466 keer bekeken Geen reacties

Irish Moss

Irish Moss

We krijgen veel vragen over onze Irish Moss producte. Irish Moss (ook seamoss genoemd) zijn zeeplanten die ook bekend staan als algen of zeewieren. Er zijn meer dan 20.000 soorten zeewier en ongeveer 10 verschillende soorten die worden aangeduid als Irish Moss. Irish Moss wordt vaak gevonden in dikke tapijten op rotsachtige oevers en is een verzamelnaam voor carrogeen zeewieren.

Door Anne-Fleur 4 november 2021 906 keer bekeken Geen reacties

Recept: Chlorofyl in een Glas

Recept: Chlorofyl in een Glas

Chlorofyl is een pigment dat planten en algen hun levendige groene kleur geeft. Deze smaragdgroene plantenstof staat bekend om zijn talrijke gezondheidsvoordelen, zoals antioxidant eigenschappen, ondersteuning van een gezonde ontstekingsreactie en bevordering van een gezonde metabolische functie. Het wordt ook gebruikt als bloedopbouwer omdat chlorofyl chemisch vergelijkbaar is met hemoglobine, een belangrijk eiwit in rode bloedcellen.

Door Unlimited Health 26 mei 2021 604 keer bekeken Geen reacties

Wat is silicium en wat doet het voor je lichaam?

Wat is silicium en wat doet het voor je lichaam?

Een nog vrij onbekend mineraal in Nederland is het silicium mineraal. Wat is het precies en wat doet het voor je lichaam? Silicium (ook wel bekend als silica of kiezelzuur) is een mineraal dat veel in de natuur voorkomt.

Door Unlimited Health 17 mei 2021 491 keer bekeken Geen reacties