Blog

Swipe to the left

Laat de natuur schoonmaken

Laat de natuur  schoonmaken

We voelen ons erg prettig in een schoon huis en poetsen naar hartenlust. En daar gebruiken we vanzelfsprekend schoonmaakmiddelen voor. Steeds vaker kiezen we bewust voor meer natuurlijke en “groene” alternatieven en laten agressieve en synthetische producten achterwege. Maar wat nagenoeg alle conventionele reinigingsproducten met elkaar gemeen hebben, is dat ze geen onderscheid maken tussen “goed” en “kwaad”.

Door Yokuu 29 april 2021 79 keer bekeken Geen reacties

Waarom zijn Bijen Belangrijk?

Waarom zijn Bijen Belangrijk?

Bijen staan ​​erom bekend honing en was te produceren. Ze zijn ook populair vanwege de beroemde zwart-geel gestreepte look die vaak wordt afgebeeld in kinderboeken en tekenfilms. Maar waar de meeste mensen zich niet van bewust zijn, is dat bijen een oneindig veel relevantere rol spelen in onze omgeving als de beste en meest efficiënte bestuivingsmiddelen in de natuur.

Door Bee Bodhi 17 maart 2021 89 keer bekeken Geen reacties

Adaptogenen

Adaptogenen
Adaptogenen zijn kruiden die het aanpassingsvermogen van de mens ondersteunen in verschillende en voornamelijk stress situaties. Deze adaptogenen kunnen de homeostase bevorderen en verminderen invloed van stress op celniveau.
Door Emanuelle 21 december 2019 928 keer bekeken Geen reacties

Mango Aardbeientaart

Mango Aardbeientaart

Het perfecte dessert voor de feestdagen! Bij deze taart kunt u kiezen als decoratie tussen mango en ananas. Ananas brengt iets heel tropisch naar uw kerst maar ook vele gezondheidsvoordelen. Ananas is rijk aan vitaminen, zoals beta-cartoteen, vitamine E en mineralen zoals kalium, magnesium, fosfor, ijzer, koper, mangaan, zink en jodium. Dus wij wensen u gezonde maar ook heerlijke feestdagen!

16 december 2019 325 keer bekeken Geen reacties

Chlorella en Spirulina

Chlorella en Spirulina
Ik begin iedere dag met een klein handjevol chlorella – spirulina tabletten. Chlorella bevat zeer veel chlorofyl, een stofje wat planten en algen hun groene kleur geeft. Chlorofyl kan schadelijke stoffen in het lichaam afvoeren; van zware metalen, tot pesticiden en alcohol.
Door Helen Beliën 17 oktober 2019 732 keer bekeken Geen reacties

Nanomineralen

Nanomineralen

Ik had een aantal maanden geleden een ontstoken oog, voor het eerst in mijn leven. Ik zocht naar een hulpmiddel. Een sterke kamillethee hebben we altijd in de kast maar ik vond ook: Nano Zilver. Het begin van mijn reeks aan ervaringen met The Health Factory.

Door Emanuelle 11 oktober 2019 1901 keer bekeken Geen reacties

Tomatenroomsoep

Tomatenroomsoep
Lycopeen is een natuurlijk pigment, waaraan de tomaten hun rode kleur te danken hebben. Als een tomaat vuurrood is, bevat deze veel lycopeen. Hoe roder de tomaat, hoe meer lycopeen.
Door Unlimited Health 2 oktober 2019 103 keer bekeken Geen reacties

Black Cumin Seed Oil

Black Cumin Seed Oil

Ik had vanaf jonge leeftijd enorm last van eczeem en ik was er gewend aan. Ik kon mij niet voorstellen dat ik ooit zonder eczeem zou leven. De huid is het grootste orgaan in contact met de buitenwereld en in direct contact met de darmen en de lever.

Door Emanuelle 17 juli 2019 4044 keer bekeken Geen reacties

Zomeralert: let op je mineralenhuishouding!

Zomeralert: let op je mineralenhuishouding!

Het kwik gaat weer boven de 30 graden uitkomen en zo stevenen we wellicht weer af op een hete zomer. Aan de ene kant is dat natuurlijk flink genieten en we hopen dat iedereen dat ook ten volle doet! Het vraagt wel om extra maatregelen.

Door The Health Factory 21 juni 2019 827 keer bekeken Geen reacties

Heart of Nature Brood

Heart of Nature Brood

Naar aanleiding van de komst van een prachtig broodproduct ga ik nog iets dieper in op de prebiotica. Prebiotica zijn de vezels in onze reguliere voeding. Vezels vervullen een zeer belangrijke en vaak ondergewaardeerde functie. Tijd voor opheldering dus!

Door Emanuelle 9 mei 2019 413 keer bekeken Geen reacties