Blog

Swipe to the left

Detox je lichaam voor meer energie & vitaliteit

Detox je lichaam voor meer energie & vitaliteit

De feestdagen, mét veel eten en drinken, zijn weer voorbij. Daarom is het nu de tijd om je lichaam een reiniging te geven voor meer energie en vitaliteit. Deze blog staat daarom in het teken van detoxen (ofwel, reinigen) met producten van Global Healing. Dit bedrijf uit de VS staat onder begeleiding van dokter Group.

Door Unlimited Health 7 januari 2022 118 keer bekeken Geen reacties

En op het kerstmenu staat...

En op het kerstmenu staat...

De kerst staat weer bijna voor de deur! En mocht jij het type zijn die daar elk jaar onrustige stressnachten van heeft dan zou dat na het lezen van dit blog verleden tijd kunnen zijn. We hebben ons uiterste best gedaan om met je mee te denken voor een 3 gangen menu inclusief borrel en avondversnaperingen. Dus lees snel verder en laat je (veganistisch) inspireren!

Door Unlimited Health 7 december 2021 215 keer bekeken Geen reacties

Irish Moss

Irish Moss

We krijgen veel vragen over onze Irish Moss producte. Irish Moss (ook seamoss genoemd) zijn zeeplanten die ook bekend staan als algen of zeewieren. Er zijn meer dan 20.000 soorten zeewier en ongeveer 10 verschillende soorten die worden aangeduid als Irish Moss. Irish Moss wordt vaak gevonden in dikke tapijten op rotsachtige oevers en is een verzamelnaam voor carrogeen zeewieren.

Door Unlimited Health 4 november 2021 526 keer bekeken Geen reacties

Recept: Chlorofyl in een Glas

Recept: Chlorofyl in een Glas

Chlorofyl is een pigment dat planten en algen hun levendige groene kleur geeft. Deze smaragdgroene plantenstof staat bekend om zijn talrijke gezondheidsvoordelen, zoals antioxidant eigenschappen, ondersteuning van een gezonde ontstekingsreactie en bevordering van een gezonde metabolische functie. Het wordt ook gebruikt als bloedopbouwer omdat chlorofyl chemisch vergelijkbaar is met hemoglobine, een belangrijk eiwit in rode bloedcellen.

Door Unlimited Health 26 mei 2021 503 keer bekeken Geen reacties

Wat is silicium en wat doet het voor je lichaam?

Wat is silicium en wat doet het voor je lichaam?

Een nog vrij onbekend mineraal in Nederland is het silicium mineraal. Wat is het precies en wat doet het voor je lichaam? Silicium (ook wel bekend als silica of kiezelzuur) is een mineraal dat veel in de natuur voorkomt.

Door Unlimited Health 17 mei 2021 369 keer bekeken Geen reacties

Laat de natuur schoonmaken

Laat de natuur  schoonmaken

We voelen ons erg prettig in een schoon huis en poetsen naar hartenlust. En daar gebruiken we vanzelfsprekend schoonmaakmiddelen voor. Steeds vaker kiezen we bewust voor meer natuurlijke en “groene” alternatieven en laten agressieve en synthetische producten achterwege. Maar wat nagenoeg alle conventionele reinigingsproducten met elkaar gemeen hebben, is dat ze geen onderscheid maken tussen “goed” en “kwaad”.

Door Yokuu 29 april 2021 133 keer bekeken Geen reacties

Waarom zijn Bijen Belangrijk?

Waarom zijn Bijen Belangrijk?

Bijen staan ​​erom bekend honing en was te produceren. Ze zijn ook populair vanwege de beroemde zwart-geel gestreepte look die vaak wordt afgebeeld in kinderboeken en tekenfilms. Maar waar de meeste mensen zich niet van bewust zijn, is dat bijen een oneindig veel relevantere rol spelen in onze omgeving als de beste en meest efficiënte bestuivingsmiddelen in de natuur.

Door Bee Bodhi 17 maart 2021 206 keer bekeken Geen reacties

Adaptogenen

Adaptogenen
Adaptogenen zijn kruiden die het aanpassingsvermogen van de mens ondersteunen in verschillende en voornamelijk stress situaties. Deze adaptogenen kunnen de homeostase bevorderen en verminderen invloed van stress op celniveau.
Door Emanuelle 21 december 2019 1050 keer bekeken Geen reacties

Mango Aardbeientaart

Mango Aardbeientaart

Het perfecte dessert voor de feestdagen! Bij deze taart kunt u kiezen als decoratie tussen mango en ananas. Ananas brengt iets heel tropisch naar uw kerst maar ook vele gezondheidsvoordelen. Ananas is rijk aan vitaminen, zoals beta-cartoteen, vitamine E en mineralen zoals kalium, magnesium, fosfor, ijzer, koper, mangaan, zink en jodium. Dus wij wensen u gezonde maar ook heerlijke feestdagen!

16 december 2019 403 keer bekeken Geen reacties

Chlorella en Spirulina

Chlorella en Spirulina
Ik begin iedere dag met een klein handjevol chlorella – spirulina tabletten. Chlorella bevat zeer veel chlorofyl, een stofje wat planten en algen hun groene kleur geeft. Chlorofyl kan schadelijke stoffen in het lichaam afvoeren; van zware metalen, tot pesticiden en alcohol.
Door Helen Beliën 17 oktober 2019 948 keer bekeken Geen reacties