Blog

Swipe to the left

Recept: Chlorofyl in een Glas

Recept: Chlorofyl in een Glas

Chlorofyl is een pigment dat planten en algen hun levendige groene kleur geeft. Deze smaragdgroene plantenstof staat bekend om zijn talrijke gezondheidsvoordelen, zoals antioxidant eigenschappen, ondersteuning van een gezonde ontstekingsreactie en bevordering van een gezonde metabolische functie. Het wordt ook gebruikt als bloedopbouwer omdat chlorofyl chemisch vergelijkbaar is met hemoglobine, een belangrijk eiwit in rode bloedcellen.

Door Unlimited Health 26 mei 2021 380 keer bekeken Geen reacties

Wat is silicium en wat doet het voor je lichaam?

Wat is silicium en wat doet het voor je lichaam?

Een nog vrij onbekend mineraal in Nederland is het silicium mineraal. Wat is het precies en wat doet het voor je lichaam? Silicium (ook wel bekend als silica of kiezelzuur) is een mineraal dat veel in de natuur voorkomt.

Door Unlimited Health 17 mei 2021 261 keer bekeken Geen reacties

Laat de natuur schoonmaken

Laat de natuur  schoonmaken

We voelen ons erg prettig in een schoon huis en poetsen naar hartenlust. En daar gebruiken we vanzelfsprekend schoonmaakmiddelen voor. Steeds vaker kiezen we bewust voor meer natuurlijke en “groene” alternatieven en laten agressieve en synthetische producten achterwege. Maar wat nagenoeg alle conventionele reinigingsproducten met elkaar gemeen hebben, is dat ze geen onderscheid maken tussen “goed” en “kwaad”.

Door Yokuu 29 april 2021 106 keer bekeken Geen reacties

Waarom zijn Bijen Belangrijk?

Waarom zijn Bijen Belangrijk?

Bijen staan ​​erom bekend honing en was te produceren. Ze zijn ook populair vanwege de beroemde zwart-geel gestreepte look die vaak wordt afgebeeld in kinderboeken en tekenfilms. Maar waar de meeste mensen zich niet van bewust zijn, is dat bijen een oneindig veel relevantere rol spelen in onze omgeving als de beste en meest efficiënte bestuivingsmiddelen in de natuur.

Door Bee Bodhi 17 maart 2021 168 keer bekeken Geen reacties

Adaptogenen

Adaptogenen
Adaptogenen zijn kruiden die het aanpassingsvermogen van de mens ondersteunen in verschillende en voornamelijk stress situaties. Deze adaptogenen kunnen de homeostase bevorderen en verminderen invloed van stress op celniveau.
Door Emanuelle 21 december 2019 998 keer bekeken Geen reacties

Mango Aardbeientaart

Mango Aardbeientaart

Het perfecte dessert voor de feestdagen! Bij deze taart kunt u kiezen als decoratie tussen mango en ananas. Ananas brengt iets heel tropisch naar uw kerst maar ook vele gezondheidsvoordelen. Ananas is rijk aan vitaminen, zoals beta-cartoteen, vitamine E en mineralen zoals kalium, magnesium, fosfor, ijzer, koper, mangaan, zink en jodium. Dus wij wensen u gezonde maar ook heerlijke feestdagen!

16 december 2019 367 keer bekeken Geen reacties

Chlorella en Spirulina

Chlorella en Spirulina
Ik begin iedere dag met een klein handjevol chlorella – spirulina tabletten. Chlorella bevat zeer veel chlorofyl, een stofje wat planten en algen hun groene kleur geeft. Chlorofyl kan schadelijke stoffen in het lichaam afvoeren; van zware metalen, tot pesticiden en alcohol.
Door Helen Beliën 17 oktober 2019 788 keer bekeken Geen reacties

Nanomineralen

Nanomineralen

Ik had een aantal maanden geleden een ontstoken oog, voor het eerst in mijn leven. Ik zocht naar een hulpmiddel. Een sterke kamillethee hebben we altijd in de kast maar ik vond ook: Nano Zilver. Het begin van mijn reeks aan ervaringen met The Health Factory.

Door Emanuelle 11 oktober 2019 2163 keer bekeken Geen reacties

Tomatenroomsoep

Tomatenroomsoep
Lycopeen is een natuurlijk pigment, waaraan de tomaten hun rode kleur te danken hebben. Als een tomaat vuurrood is, bevat deze veel lycopeen. Hoe roder de tomaat, hoe meer lycopeen.
Door Unlimited Health 2 oktober 2019 107 keer bekeken Geen reacties

Black Cumin Seed Oil

Black Cumin Seed Oil

Ik had vanaf jonge leeftijd enorm last van eczeem en ik was er gewend aan. Ik kon mij niet voorstellen dat ik ooit zonder eczeem zou leven. De huid is het grootste orgaan in contact met de buitenwereld en in direct contact met de darmen en de lever.

Door Emanuelle 17 juli 2019 4687 keer bekeken Geen reacties