Gift Boxen

Gift Boxen

De feestdagen staan voor de deur, een periode vol gezelligheid en samenzijn, of een moment om juist wat tijd voor jezelf te nemen. Het is de tijd om elkaar, of jezelf, te verwennen. Echter, het kan ook een tijd zijn van verspilling en overdaad. Wil je een verantwoord, duurzaam en praktisch cadeau geven aan jezelf of een dierbare? Ontdek dan onze exclusieve (Un)limited Health Edition gift boxen. Ideaal voor wie op zoek is naar iets speciaals en zinvol. Bestel nu of deel de link van jouw favoriete box met een geliefde!

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Sale
  The Brrrew Choco Pack

  Dit met zorg samengestelde cadeaupakket bevat een harmonieuze mix van 100% vegan Cocoffee drinks en chocoladeproducten, zoals Coconaut Cocoffee Espresso, Coconaut Cocoffee Cappuccino, Prodigy Daydreamer Gingerbread Caramel Chocolate Bites, en Prodigy Chocolate Bar, die je smaakpapillen zullen prikkelen en je ziel verwarmen.

  Lees verder
  Normale prijs € 14,84 Aanbieding € 12,50
 2. Sale
  Call of Beauty Pack

  Call of Beauty – een prachtig cadeaupakket voor de wellnessliefhebber die houdt van natuurlijke schoonheid en kosmische wijsheid. In dit stijlvolle pakket vind je een selectie van Anima Mundi's beste producten: het Herbal Astrology Deck, Blue Lotus, Collagen Booster, en Butterfly Pea Flower.

  Lees verder
  Normale prijs € 129,80 Aanbieding € 114,95
 3. Sale
  Choc-Full Prodigy Pack

  Choc-Full Prodigy - een schatkist voor chocoladekenners en gezondheidsbewuste fijnproevers, gevuld met een selectie van Prodigy's meest innovatieve en heerlijke lekkernijen, die de rijkheid van chocolade combineren met de voordelen van natuurlijke, plantaardige ingrediënten. Zonder palmolie, geraffineerde suiker, 100% vegan en zuivelvrij, met een laag gehalte aan natuurlijke suikers, en verpakt in milieuvriendelijke, composteerbare materialen.

  Lees verder
  Normale prijs € 24,40 Aanbieding € 19,95
 4. Sale
  Whole Latte Love Pack

  De Whole Latte Love Pack is een heerlijke geschenkdoos, speciaal gemaakt voor degenen die unieke en luxueuze ervaringen met drankjes en chocolade waarderen. Deze unieke collectie van Blendsmiths en Prodigy producten brengt een scala aan voortreffelijke smaken samen, perfect voor iedereen die graag geniet van gastronomische lekkernijen.

  Lees verder
  Normale prijs € 29,63 Aanbieding € 27,50
 5. Sale
  Constellation Price Pack

  De Constellation Prize Pack is een hemels geschenkpakket, zorgvuldig samengesteld voor hen die een diepere verbinding zoeken met het universum en een verjonging van lichaam en geest. Deze exclusieve collectie van Anima Mundi combineert de mystiek van astrologie met de helende kracht van natuurlijke remedies, voor een unieke en holistische ervaring.

  Lees verder
  Normale prijs € 116,30 Aanbieding € 109,95
 6. Sale
  The Rub-a-Dub-Dub Pack

  Rub-a-Dub-Dub Pack – jouw perfecte keuze voor een luxueuze en milieuvriendelijke badbeleving! Dit verfijnde cadeaupakket, bestaande uit Epsom zout en een Natuurlijke Loofah met Rugband, is ontworpen voor iedereen die houdt van ontspanning en zelfzorg, met aandacht voor het milieu.

  Lees verder
  Normale prijs € 27,23 Aanbieding € 24,95
 7. Sale
  Barbarian Warrior Pack

  De Barbarian Warrior Pack is het ultieme geschenk voor fitnessliefhebbers van alle niveaus. Dit pakket bevat Sunwarrior Organic Protein, Active Hydration, Active Creatine en Barbarian Protein Bars, allemaal ontworpen om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken en je innerlijke kracht te ontsluiten.

  Lees verder
  Normale prijs € 99,35 Aanbieding € 89,95
per pagina