Reishi

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Anima Mundi Reishi 113 Gram

  De reishi-paddestoel (Ganoderma lucidum) van Anima Mundi, een eetbare soort medicinale schimmel die al duizenden jaren voor verschillende helende vermogens wordt gebruikt, ondersteunt je immuunsysteem.

  Lees verder
  € 39,95
 2. Original Superfoods Biologische Reishi Poeder 100 Gram

  100% Biologisch Reishi Poeder. Reishi bevat verschillende moleculen, waaronder triterpenoïden, polysacchariden en peptidoglycanen, die mogelijk verantwoordelijk zijn voor de gezondheidseffecten.

  Lees verder
  € 12,95
 3. PRL Reishi Immune 90 V-Caps

  Reishi Immune ™ is een complete biocompatibele formule die Reishi ProBlend ™ bevat, waaronder reishi van topkwaliteit (rauw concentraat, vruchtlichaam), de beroemde plant voor supergezondheid, het 'levenselixer' genoemd.

  Lees verder
  € 23,60
 4. Sun Potion Reishi 100 Gram

  Biologisch, full-spectrum Reishi paddenstoel poeder.

  De Reishi paddenstoel is misschien wel de meest geliefde van alle kostbare voedingsmiddelen. Genaamd Ling Zhi - "De Paddenstoel van Spirituele Potentie" in de Traditionele Chinese Geneeskunde, behoudt het zijn plaats als een essentieel ingrediënt in een gezond leven.

  Lees verder
  € 57,55
  Niet op voorraad
 5. Sweet Revolution Organic Instant Reishi Latte 200 Gram

  Een heerlijke en voedende latte die vrij is van zuivel en geraffineerde suikers - en het is ook 100% biologisch!

  Lees verder
  € 10,95
 6. Vimergy Biologische Reishi 50 Gram

  Reishi wordt al meer dan 2000 jaar in de traditionele Chinese geneeskunde gebruikt en wordt ook wel de "koning van de paddenstoelen" genoemd. Krachtig heetwaterextract. Biologisch en 100% puur, zonder ongewenste toevoegingen.

  Lees verder
  € 26,95

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren