Betaalmethodes

iDEAL
De meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. Snel en veilig betalen via uw eigen vertrouwde bank (ABN Amro, ASN bank, bunq, Friesland bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS bank, Triodos bank, Van Lanschot Bankiers).

Google Pay 
Google Pay biedt klanten de definitie van een frictieloze betaalervaring. De wallet gebruikt verschillende credit- en debitcards voor versleutelde betalingen, welke geautoriseerd worden door middel van biometrische gegevens. 

Apple Pay
Apple Pay biedt de eindgebruiker de definitie van een frictieloze betaalervaring. De betaling kan online met een paar simpele klikken worden uitgevoerd en in fysieke winkels door te swipen met de telefoon. 

Bancontact/MisterCash
Bancontact (voorheen MisterCash) is een veelgevraagde betaalmethode in België. Betalingen worden direct voltooid in uw eigen bankomgeving en meteen verwerkt.

Giropay
Meest populaire betaalmethode in Duitsland. Betalen via persoonlijke bankomgeving. 

PayPal
PayPal is wereldwijd de meest populaire betaalmethode. Met betaalopties in 100 verschillende valuta’s. Door middel van een PayPal account kan de online consument gemakkelijk en snel online betalen.

Vooruitbetaling per bank
Wij versturen het product zodra het verschuldigde bedrag op onze bankrekening staat.

Betalen na ontvangst
U ontvangt eerst het product en betaalt achteraf. U krijgt hiervoor een mail van Multifactor met een betaallink. De kosten voor betalen na ontvangst zijn € 0,99. Na het bezorgen van de bestelling heeft u tenminste 14 dagen de tijd om te betalen. U kunt de betaling in uw eigen vertrouwde bankomgeving afronden met iDEAL of via een bankoverboeking. Voor meer informatie: https://www.multifactor.nl

Credit Cards
VISA, MasterCard, Maestro, American Express

SOFORT Banking
Eén van de snelst groeiende betaalmethoden in Europa. U betaalt eenvoudig in de eigen vertrouwde bankomgeving.

KBC/CBC
Direct betalen via de onlinebankingtoepassing van KBC.

Belfius
Direct betalen via uw Belfius Bankkaart.