Receptenboeken
- Basisboek Wilde Bladgroenten - Laurette van Slobbe
Een basisboek waarin je leert over 21 smakelijke wilde bladgroenten, hoe je ze in de tuin en een (eetbaar) landschap kunt telen en beheren en hoe je ze in de keuken bereid. Met deze groenten kun je het hele jaar verse bladgroenten oogsten. De 65 vegan recepten laten zien hoe veelzijdig al deze groenten zijn toe te passen.
176 pagina’s boordevol informatie, overzichten, foto’s en recepten.
Lees verder€ 22,50 - Groene Dag Hemels Rauw Receptenkaarten
Groene Dag receptenkaarten gebundeld in 5 verschillende mapjes.
Lees verder€ 25,70Niet op voorraad - Handboek Plantaardige en rauwe voeding ~ Laurette van SlobbeHet motto van dit handboek: eet méér (rauw) plantaardig voedsel! Of je nu 100% (rauw) plantaardig wilt eten, of gewoon eens wat meer plantaardig wilt eten, je vindt hier voldoende handvatten en recepten om er zelf mee aan de slag te gaan. Lees verder€ 25,70
- Lekker Raw, Sandra De Vos
Boordevol toegankelijke recepten, praktische bereidingstips en achtergrondinformatie.
Lees verder€ 25,70 - Pure Smaak Sensaties Door Helen Belien
Waarom vers, onbewerkt en niet gekookt voedsel een weldaad voor je lichaam is.
Lees verder€ 26,00 - The Dehydrator Bible - Jennifer MacKenzie, Jay Nutt, Don Mercer
Een nieuwe update van het bestverkochte boek in zijn vakgebied - 100.000 in druk. Voedsel uitdrogen met dit geweldige boek is eenvoudig en zorgt het hele jaar door voor lekker eten.
Lees verder€ 25,70