Badzouten & Borstels

Een (voet)bad nemen met epsom zout (magnesiumsulfaat of bitterzout) is een uitstekende manier om stress te verlichten, lichaam en geest in balans te brengen en kan helpen bij een eventueel tekort aan magnesium. Arm & Hammer Baking Soda (zuiveringszout of natriumbicarbonaat) heeft vele toepassingen voor onze persoonlijke verzorging.

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. 3 x Arm & Hammer Baking Soda 454 Gram

  Arm & Hammer Baking Soda (zuiveringszout / natriumbicarbonaat) is hét natuurlijke en veelzijdige product voor in de keuken, het huishouden en persoonlijke verzorging.

  Lees verder
  € 5,95
 2. Eco Bath Baby Brush Soft Goat Hair

  Onze Eco Bath Baby Brush Geitenhaar borstel is ideaal voor het zacht verzorgen van babyhaar en een rustgevende massage van de huid.

  Lees verder
  € 8,49
 3. Eco Bath Cellulite Hand Brush

  Onze Eco Bath Beukenhout Cellulite Handborstel vermindert de verschijning van cellulitis, verbetert de doorbloeding en vergemakkelijkt de verwijdering van lichamelijke gifstoffen.

  Lees verder
  € 5,99
 4. Eco Bath Epsom Salt Bath Soak Balance & Calming 1000 Gram

  Ons Eco Bath Balance en Calming Epsom-zout zorgt voor een ontspannende verwennerij met tonen van nerolis, geranium en kamille essentiële oliën. Bevat een van nature hoog magnesiumgehalte.

  Lees verder
  € 9,49
 5. Eco Bath Epsom Salt Bath Soak Derma 1000 Gram

  Ons Eco Bath Derma Epsom-zout biedt een sensuele weekervaring door een natuurlijke mix van essentiële oliën van sandelhout en bergamot. Bevat een van nature hoog magnesiumgehalte.

  Lees verder
  € 9,49
 6. Eco Bath Epsom Salt Bath Soak Detox 1000 Gram

  Onze Eco Bath Detox Epsom Salt Soak biedt een ontspannende verwennerij door een mix van Epsom-zout en frisse tonen van grapefruit. Bevat een van nature hoog magnesiumgehalte.

  Lees verder
  € 9,49
 7. Eco Bath Epsom Salt Bath Soak Muscle & Joint 1000 Gram

  Onze Eco Bath Spier- en Gewrichtszoutbad biedt een rustgevende ervaring door een herstellende mix van Epsom-zout en essentiële oliën. Bevat een van nature hoog magnesiumgehalte.

  Lees verder
  € 9,49
 8. Eco Bath Epsom Salt Bath Soak Plain 1000 Gram

  Onze Eco Bath Plain Epsom Salt Bath Soak biedt alle essentiële voordelen van Epsom-zout in een eenvoudige en pure vorm. Bevat van nature een hoog magnesiumgehalte.

  Lees verder
  € 9,49
 9. Eco Bath Epsom Salt Bath Soak Relaxing 1000 Gram

  Onze Eco Bath Relaxing Epsom Salt Bath Soak biedt de ultieme ontspanning in bad met een zalige mix van Epsom-zout en kalmerende essentiële oliën van lavendel. Bevat een van nature hoog magnesiumgehalte.

  Lees verder
  € 9,49
 10. Eco Bath Epsom Salt Bath Soak Skin Conditioning 1000 Gram

  Onze Eco Bath Skin Conditioning Epsom Salt Bath Soak biedt een zachte weekervaring met een mix van etherische oliën van neroli en lavendel. Bevat een van nature hoog magnesiumgehalte.

  Lees verder
  € 9,49
 11. Eco Bath Epsom Salt Bath Soak Uplifting & Refreshing 1000 Gram

  Onze Eco Bath Uplifting and Refreshing Epsom Salt Bath Soak met aromatherapie-olie zorgt samen voor de ultieme ontspanning in bad. Bevat een hoog gehalte aan magnesium.

  Lees verder
  € 9,49
 12. Eco Bath Natural Bristle Body Brush With Soft Bristles

  Onze Eco Bath Natural Bristle Body Brush met zachte haren zorgt voor een extra zachte exfoliatie, waardoor de huid zacht en glad wordt. Onze afneembare handgreep biedt extra controle, zodat u de moeilijk bereikbare plekken kunt borstelen.

  Lees verder
  € 11,95
 13. Eco Bath Natural Loofah Flat Brush

  Onze Eco Bath London Natural Loofah Brush met afneembare handgreep reinigt en revitaliseert je huid, zelfs op de moeilijkst bereikbare plaatsen. Het afneembare, gelakte handvat zorgt voor een ruim bereik. Exfolieert en verkwikt de huid Perfect voor voeten, knieën, benen of moeilijk bereikbare plaatsen.

  Lees verder
  € 8,99
 14. Eco Bath Natural Loofah Mitt

  Onze Natural Loofah reinigt en revitaliseert je huid. Traditioneel geteeld zonder het gebruik van chemicaliën of pesticiden op een kleine boerderij in de vruchtbare regio Antiochië in Zuid-Turkije. Onze Natural Plant Loofahs hebben een grote en lichte textuur die ze zachter maakt met meer flexibiliteit voor een effectieve reiniging en massage van de huid, met als extra voordelen dat ze snel drogen en bestand zijn tegen schimmelgroei.

  Lees verder
  € 5,95
 15. Eco Bath Natural Sisal Body Brush With Hard Bristles

  Onze Eco Bath Natural Sisal Body Brush met harde sisals zorgt voor een zachte exfoliatie, waardoor de huid zacht en glad wordt. Onze afneembare handgreep biedt extra controle, zodat je die moeilijk bereikbare plekken kunt borstelen.

  Lees verder
  € 11,95
 16. Eco Bath Natural Sisal Massage Hand Brush

  Onze Eco Bath Natural Sisal Massage Handborstel gemaakt van natuurlijke sisalplant, gelakt, gebogen en afneembaar beukenhout. Het is geschikt voor droog borstelen, exfoliëren en revitaliseren van je lichaam.

  Lees verder
  € 10,99
 17. Eco Bath Natural Sisal Olive Wood Body Brush

  Onze luxe Natural Sisal Olive Wood Body Brush is gemaakt van duurzaam olijfhout en sisalplant en gelakt. Deze borstel heeft een afneembare handgreep voor voldoende bereik met een riem aan de borstel zelf voor extra controle.

  Lees verder
  € 39,99
 18. Eco Bath Natural Sisal Sauna Brush

  Onze Natural Sisal Sauna Brush is het ideale hulpmiddel voor saunasessies, maar ook voor douchen en baden. De borstel heeft een lange steel zodat je moeiteloos al je lichaamsdelen kunt bereiken. De Sisal borstel is perfect voor het op natuurlijke wijze reinigen van je huid en het verwijderen van dode huidcellen.

  Lees verder
  € 8,50
 19. Original Superfoods Epsom Zout 1000 Gram

  Epsomzout (magnesiumsulfaat of bitterzout) bestaat uit verbindingen magnesium en sulfaat. Epsomzout is o.a. bekend vanwege de laxerende werking. Het is een prachtige natuurlijke behandeling voor diverse aandoeningen als gevolg van een tekort aan magnesium.

  Lees verder
  € 8,95
 20. Original Superfoods Epsom Zout 500 Gram

  Epsomzout (magnesiumsulfaat of bitterzout) bestaat uit verbindingen magnesium en sulfaat. Epsomzout is o.a. bekend vanwege de laxerende werking. Het is een prachtige natuurlijke behandeling voor diverse aandoeningen als gevolg van een tekort aan magnesium.

  Lees verder
  € 5,50
 21. PRL Medi-Soak 907 Gram

  Medi-Soak is een eersteklas reinigingsformule voor gebruik als voetbad of het weken van het hele lichaam. Het bevat vier belangrijke, hoogwaardige bronnen van zeezoutmineralen, waaronder natuurlijke zouten uit de Middellandse Zee, de Dode Zee, de Hawaiiaanse eilanden en oude binnenzeeën, naast eersteklas kwaliteit, zeevegetatie en kruidnagel.

  Lees verder
  € 49,95
 22. The Wellbeing Clinic Seaweed Bath 200 gram

  Ontspan in een luxueus bad van biologische wild Irish seaweed om je lichaam te ontgiften en te voeden. Zeewierbaden worden al generaties lang gebruikt voor de verzorging en het herstel van de huid en hebben aangetoond te helpen tegen tekenen van veroudering en cellulitis.

  Lees verder
  € 17,95
per pagina