Longen

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Anima Mundi Breathe: Organic Lung Tonic Tea 57 Gram

  Het handhaven van de gezondheid van de longen is cruciaal vanwege de mogelijk schadelijke gevolgen van giftige dampen of trauma als gevolg van wereldgebeurtenissen. Longgezondheid omvat alles wat ons ademhalingssysteem is en volgens de Chinese geneeskunde is dit de plaats waar we verdriet en emotionele trauma's verwerken.

  Lees verder
  € 20,95
 2. Global Healing Lung Health 29 ml

  Lung Health van Global Healing is zorgvuldig samengesteld met een natuurlijke mix van kruidenextracten en essentiële oliën. Dit product is ontwikkeld om je te ondersteunen in je streven naar een comfortabele ademervaring. De unieke formule is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar natuurlijke ondersteuning voor hun welzijn. Zorgvuldig verpakt in MIRON's hoogwaardig violetglas om de kwaliteit van het product langdurig te beschermen.

  Lees verder
  € 32,95
 3. Global Healing Tulsi 59 ML

  Tulsi (Ocimum sanctum), ook bekend als heilige basilicum (holy basil), is een Ayurvedisch kruid dat al duizenden jaren wordt gebruikt. We hebben de beste biologische tulsi-bladeren genomen en hun voordelen geconcentreerd met onze Raw Herbal Extract-technologie.

  Lees verder
  € 24,95
 4. PRL PneumoVen 60 V-Caps

  PneumoVen biedt een superieure combinatie van natuurlijke vegetarische enzymen (als bromelaïne, afgeleid van de ananasplant) en NAC (n-acetyl-l-cysteïne).

  Lees verder
  € 41,95
  Niet op voorraad
per pagina