Longen

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Anima Mundi Botanical Herbal Smoke 14.17 Gram

  Veel van deze kruiden worden al duizenden jaren traditioneel gerookt voor verschillende doeleinden. Deze mix is een zachte melange van kruiden.

  Lees verder
  € 14,95
 2. Anima Mundi Botanical Smoke Segradas 14.17 Gram Nieuw
  Anima Mundi Botanical Smoke Segradas 14.17 Gram

  Een botanische rook samengesteld uit heilige bloemen die in verschillende tradities worden gebruikt als heilige ceremoniële instrumenten.

  Lees verder
  € 19,95
 3. Anima Mundi Breathe: Lung Tonic Tea 57 Gram Nieuw
  Anima Mundi Breathe: Lung Tonic Tea 57 Gram

  Het handhaven van de gezondheid van de longen is cruciaal vanwege de mogelijk schadelijke gevolgen van giftige dampen of trauma als gevolg van wereldgebeurtenissen. Longgezondheid omvat alles wat ons ademhalingssysteem is en volgens de Chinese geneeskunde is dit de plaats waar we verdriet en emotionele trauma's verwerken.

  Lees verder
  € 15,00
 4. Chaga Betula Elixer100 Ml.
  Chaga warmwaterextract voor dagelijks gebruik. Lees verder
  € 30,80
 5. Chaga Betula Super High Grade 30 Vcaps

  Chaga groeit als een zwam op de schors van de witte berk in Azië en Rusland en wordt hier al eeuwen gebruikt. Chaga bezit natuurlijke antioxidanten en adaptogenen. Andere stoffen zijn betulinezuur, betaglucanen, polysachariden en de mineralen zink, ijzer, kalium en koper.

  Lees verder
  € 46,30
 6. Global Healing Allertrex 29.6 ml

  Allertrex is een volledig natuurlijke, vloeibare, kruidenformule geproduceerd met onze gepatenteerde Raw Herbal Extract-technologie. Het is gemaakt met een mix van krachtige kruiden en essentiële oliën. Gebruik het wanneer nodig! Het is geweldig voor 's ochtends,' s middags of 's avonds voor het slapengaan.

  Lees verder
  € 29,95
 7. Global Healing Tulsi 59 ML

  In de Ayurvedische geneeskunde wordt Tulsi (ook bekend als heilige basilicum / holy basil) vereerd als een heilige plant en wordt soms de "koningin van de kruiden" genoemd. Global Healing Center Tulsi is een gecertificeerde biologische formule gemaakt van verse bladeren met behulp van onze Raw Herbal Extract ™ -technologie met Energized Trace Minerals ™.

  Lees verder
  € 19,95
 8. PRL PneumoVen 60 V-Caps

  PneumoVen biedt een superieure combinatie van natuurlijke vegetarische enzymen (als bromelaïne, afgeleid van de ananasplant), NAC (n-acetyl-l-cysteïne) en een breed spectrum van geselecteerde botanische ondersteuningsmiddelen voor effectieve longondersteuning.

  Lees verder
  € 34,95
 9. Sun Potion Chaga 70 Gram

  Een krachtig adaptogeen, rijke bron van B-vitamines, bevordert het algemene welzijn, een sterke energiebron.

  • Een krachtig adaptogeen
  • Bevordert het algemene welzijn
  • Een sterke energiebron
  • Rijke bron van B-vitaminen
  Lees verder
  € 46,25
  Niet op voorraad

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren