Keto Repen

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Funky Fat Foods Funky Fat Choc Variety Pack 10 x 50 Gram

  Weet je niet zeker welke smaak je moet kiezen of vind je ze gewoon allemaal lekker? Geniet dan van onze Variety Pack met de smaken Dark, Coconut, Hazelnut, Coffee en White! Romige, heerlijke keto-chocoladerepen met MCT's.

  Lees verder
  € 34,90
 2. Funky Fat Foods KetoCacao Bar Coffee 50 Gram
  Voedzame Keto-chocolade met MCT's en koffiebonen. De perfecte combinatie van gezonde vetten, cacao en koffie zonder cafeïnestoot. Lees verder
  € 3,49
 3. Funky Fat Foods KetoCacao Bar White 50 Gram

  Voedzame witte Keto-chocolade gevuld met MCT's en chiazaden. Eindelijk een witte chocolade die suikervrij en veganistisch is. Nee, je droomt niet. Het is echt! De perfecte snack om volledig van te genieten!

  Lees verder
  € 3,49
 4. Funky Fat Foods KetoCacao Bar Kokos 50 Gram

  Hoogwaardige functionele pure chocolade met geraspte kokosnoot. Perfect voor Keto / low-carb-volgers. Ideale Keto-verhouding van 4: 1 (verhouding van totaal vet tot netto koolhydraten + eiwit).

  Lees verder
  € 3,49
 5. Funky Fat Foods KetoCacao Bar Hazelnoot 50 Gram

  De KC-hazelnoot, is een heerlijke mix van cacao met een vleugje hazelnoot voor extra knapperigheid. Gezonde vetten, maar zonder de suikers. Ideale Keto-verhouding van 4: 1 (verhouding van totaal vet tot netto koolhydraten + eiwit).

  Lees verder
  € 3,49
 6. Funky Fat Foods KetoCacao Bar Dark 50 Gram

  Vetrijke, functionele pure chocolade waar je volledig van kunt genieten. Perfect voor Keto / low-carb-volgers die houden van echt donkere chocolade. Ideale Keto-verhouding van 4: 1 (verhouding van totaal vet tot netto koolhydraten + eiwit)

  Lees verder
  € 3,49

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren