Klei

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Groene Dag Brochure, Klei Genezende Aarde
  € 7,75
  Niet op voorraad
 2. PRL Medi-Clay-FX 90 V-Caps
  Medi-Clay-FX ™ biedt een zeldzame bron van calcium bentoniet klei. Het bevat een unieke bron van bentonietklei, calciumaluminosilicaat genaamd. Lees verder
  € 29,80
 3. The Clay Cure Bentonite Pure 250 Gram

  Natuurlijk gewonnen en in de zon gedroogd. Afkomstig uit de Aquitaine in Frankrijk. Calcium Bentoniet is een mineraalrijke klei, gevormd uit verouderde vulkanische as. Een van de grootste eigenschappen van klei is het opmerkelijke absorptie- / adsorptievermogen. Het heeft een unieke manier om onzuiverheden en gifstoffen uit het lichaam te trekken. Aanbrengen als gezichtsmasker, haarspoeling, kompres, detox (voeten)bad.

  Lees verder
  € 10,95
 4. The Clay Cure Diatom Nutri 225 Gram

  Zuiver zoetwater 100% diatomeeënaarde (amorf niet-kristallijn silica) uit de oude zeebodem van de Laguna de Zacoalco in Mexico.

  Diatom Nutri is 89 - 95 procent amorf siliciumdioxide. Behalve dat het een hoog siliciumdioxidepercentage bevat, bevat het ook 15 essentiële sporenmineralen, waaronder fosfor, selenium, calcium, natrium, kalium, magnesium, koper, zink en ijzer.

  Lees verder
  € 10,95
 5. The Clay Cure Premium Green Clay 250 Gram

  100% pure natuurlijk gedroogde groene montmorilloniet. Van de heuvels van Sardinië.

  Lees verder
  € 10,25
 6. The Clay Cure Premium Nutri Clay 500 Gram

  Deze klei wordt beschouwd als een krachtige, maar zachte ontgifter. Wanneer het regelmatig wordt ingenomen, zal het gifstoffen, metabole afvalstoffen en pathogenen uit het lichaam verwijderen. Het ontgift en revitaliseert op natuurlijke wijze het gehele spijsverteringskanaal.

  Lees verder
  € 20,95
 7. The Clay Cure Premium Red Clay 250 Gram
  100% pure natuurlijk gedroogde rode montmorilloniet. Van de heuvels van Sardinië. Lees verder
  € 11,95
 8. The Clay Cure Premium White Clay 250 Gram
  100% pure, natuurlijk gedroogde witte kaolien. Van het oude vulkanische gebied van de Côtes-d'Armor in Bretagne. Lees verder
  € 11,95
 9. The Clay Cure Zeo Nutri 450 Gram

  The Clay Cure Company Zeolite Ultra Ventilated is een van nature voorkomend mineraal van vulkanische oorsprong. Het werd miljoenen jaren geleden gevormd toen lava en as in de zee vielen. Ultra geventileerde zeoliet is fijner (25 micron) dan standaard zeoliet waardoor het meer biologisch beschikbaar is en zijn adsorptieve werking op het hele lichaam verbetert m.b.t. ontgiften van zware metalen.

  Lees verder
  € 22,95

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren