Klei

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. PRL Medi-Clay-FX 90 V-Caps
  Medi-Clay-FX ™ biedt een zeldzame bron van calcium bentoniet klei. Het bevat een unieke bron van bentonietklei, calciumaluminosilicaat genaamd. Lees verder
  € 36,95
 2. The Clay Cure Bentonite Pure 250 Gram

  Natuurlijk gewonnen en in de zon gedroogd. Afkomstig uit de Aquitaine in Frankrijk. Calcium Bentoniet is een mineraalrijke klei, gevormd uit verouderde vulkanische as. Een van de grootste eigenschappen van klei is het opmerkelijke absorptie- / adsorptievermogen. Het heeft een unieke manier om onzuiverheden en gifstoffen uit het lichaam te trekken. Aanbrengen als gezichtsmasker, haarspoeling, kompres, detox (voeten)bad.

  Lees verder
  € 16,95
 3. The Clay Cure Diatom Nutri 225 Gram

  Zuiver zoetwater 100% diatomeeënaarde (amorf niet-kristallijn silica) uit de oude zeebodem van de Laguna de Zacoalco in Mexico.

  Diatom Nutri is 89 - 95 procent amorf siliciumdioxide. Behalve dat het een hoog siliciumdioxidepercentage bevat, bevat het ook 15 essentiële sporenmineralen, waaronder fosfor, selenium, calcium, natrium, kalium, magnesium, koper, zink en ijzer.

  Lees verder
  € 17,95
 4. The Clay Cure EMF Wave Cleanse 450 Gram

  EMF Wave Cleanse is een badmengsel ontworpen om de stress en vermoeidheid te verminderen die geassocieerd worden met overmatig gebruik van technologie. Het combineert Superfijne Groene Klei, Zeoliet Clinoptiloliet en het zuiverste Epsomzout om de negatieve effecten van blootstelling aan elektromagnetische velden (EMV) van elektronische apparaten tegen te gaan.

  Lees verder
  € 18,95
 5. The Clay Cure Premium Green Clay 250 Gram

  100% pure natuurlijk gedroogde groene montmorilloniet. Van de heuvels van Sardinië.

  Lees verder
  € 17,95
 6. The Clay Cure Premium Nutri Clay 500 Gram

  Deze klei is ultra zuiver, schoon, allergeenvrij en heeft een hoog gehalte aan nuttige sporenelementen. Kan uitwendig worden gebruikt voor een gezichts- en lichaamsmasker of worden toegevoegd aan badwater voor een ontgiftend bad.

  Lees verder
  € 20,95
 7. The Clay Cure Premium Red Clay 250 Gram
  100% pure natuurlijk gedroogde rode montmorilloniet. Van de heuvels van Sardinië. Lees verder
  € 17,95
 8. The Clay Cure Premium White Clay 250 Gram
  100% pure, natuurlijk gedroogde witte kaolien. Van het oude vulkanische gebied van de Côtes-d'Armor in Bretagne. Lees verder
  € 17,95
 9. The Clay Cure Zeo Nutri 450 Gram

  The Clay Cure Company Zeolite Ultra Ventilated is een van nature voorkomend mineraal van vulkanische oorsprong. Het werd miljoenen jaren geleden gevormd toen lava en as in de zee vielen. Ultra geventileerde zeoliet is fijner (25 micron) dan standaard zeoliet waardoor het meer biologisch beschikbaar is en zijn adsorptieve werking op het hele lichaam verbetert m.b.t. ontgiften van zware metalen.

  Lees verder
  € 21,95
 10. The Clay Cure Zeolite & Bentonite Clay Blend 450 Gram

  Zeoliet & Bentoniet blend is een superieur bindmiddel dat 50% Bentonietklei en 50% hoogwaardige Zeoliet Clinoptiloliet bevat. Deze vulkanische kleien zijn puur en vrij van enige toevoegingen. Bovendien is de deeltjesgrootte van deze zeoliet kleiner dan 20 micron, wat betekent dat het zo fijn is dat het doordringt waar het moet gaan.

  Lees verder
  € 28,95
per pagina