The Clay Cure Zeo Nutri 450 Gram

The Clay Cure Company Zeolite Ultra Ventilated is een van nature voorkomend mineraal van vulkanische oorsprong. Het werd miljoenen jaren geleden gevormd toen lava en as in de zee vielen. Ultra geventileerde zeoliet is fijner (25 micron) dan standaard zeoliet waardoor het meer biologisch beschikbaar is en zijn adsorptieve werking op het hele lichaam verbetert m.b.t. ontgiften van zware metalen.

Op voorraad
€ 21,95
U ontvangt 21.95 punten. 21.95 punten = € 0,67
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:30)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

The Clay Cure Zeoliet 450 Gram

Vanwege de open moleculaire structuur van Ultra geventileerde Clinoptilolite Zeolite en de van nature voorkomende negatieve lading, gedraagt Clinoptilolite zich als een kooi, waarbij positief geladen deeltjes zoals zware metalen en pesticiden worden opgevangen. Deze worden vervolgens op een veilige en effectieve manier door de natuurlijke eliminatiekanalen van het lichaam uitgescheiden.

The Clay Cure Zeo Nutri 450 Gram
Inhoud450 Gram
Land van herkomstWild Carpatian Mountains
Ingrediënten100% Pure Zeoliet Clinoptiloliet
Allergenen informatieAls u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of allergisch bent, raadpleeg uw arts voor gebruik. Buiten het bereik van kinderen houden.
ToepassingKan uitwendig worden gebruikt voor een gezichts- en lichaamsmasker of worden toegevoegd aan badwater voor een ontgiftend bad.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
Waarschuwingen-
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking-
Vaak samen gekocht
Klanten Bekeken Ook