Global Healing Detoxadine (Nascent Iodine) 30 ML

Detoxadine is gecertificeerd biologisch nascent iodine (jodium). Ons jodiumsupplement is gemaakt van zoutafzettingen die zich meer dan 2000 meter onder het aardoppervlak bevinden en is puur en geconcentreerd. Elke druppel levert 200 microgram jodium in een glycerine basis voor snelle, zachte opname. 

Op voorraad
€ 32,95
U ontvangt 32.95 punten. 32.95 punten = € 1,00
 • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
 • Morgen in huis (bestel voor 22:30)*
 • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
 • Klantenservice +31 (0)206701705
 • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
 • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
 • Profiteer van korting met spaarpunten

Global Healing Center Detoxadine (Nascent Iodine) 29.6 ML

Detoxadine is gecertificeerd biologisch nascent iodine (jodium). Ons jodiumsupplement is gemaakt van zoutafzettingen die zich meer dan 2000 meter onder het aardoppervlak bevinden en is puur en geconcentreerd. Elke druppel levert 200 microgram jodium in een glycerine basis voor snelle, zachte opname. 

Het belang van Jodium

Jodium:

 • Is essentieel voor de productie van schildklierhormonen en ondersteunt een normale schildklierwerking.
 • Bevordert de energiestofwisseling.
 • Levert een bijdrage aan het behoud van cognitieve functies.
 • Draagt bij aan het behoud van een gezonde huid.
 • Is goed voor het zenuwstelsel.

Puur en krachtig

We halen jodium uit 300 miljoen jaar oude zoutafzettingen die meer dan 7.000 voet onder het aardoppervlak liggen. Door de ligging is het jodium beschermd tegen de vele gifstoffen die het milieu binnendringen en vervuilen. U krijgt de schoonste vorm van jodium die er beschikbaar is.

Gemakkelijk en handig

Detoxadine maakt het gemakkelijk om voldoende jodium binnen te krijgen. De plantaardige glycerine is een natuurlijke basis die voor iedereen geschikt is. Het is een biologisch beschikbare vloeibare formule en elke portie voldoet aan uw dagelijkse jodiumbehoefte. De fles is ook ideaal voor onderweg en bevat een voorraad van drie maanden.

Direct van de fabrikant

Detoxadine wordt geproduceerd in onze eigen state-of-the-art productiefaciliteit. Van het inkopen van de grondstoffen tot het sturen van het eindproduct, alles wordt uitgevoerd volgens de hoogste normen. Detoxadine is een supplement waarop u kunt vertrouwen.

Nascent Iodine

Nascent Iodine is een aanvullende vorm van jodium. De hoge energietoestand van nascent jodium maakt het een populair jodiumsupplement. Een bepalend kenmerk van nascent jodium is dat het atomair is, met een onvolledig aantal elektronen, waardoor het een negatieve elektromagnetische lading krijgt. Om deze reden wordt nascent jodium soms atomair jodium, monatomisch jodium of atomidine genoemd. De meeste vormen van jodium worden jodide in het spijsverteringskanaal, maar omdat nascent jodium al in een jodidevorm is, wordt het gemakkelijker en sneller gebruikt door het lichaam.

Global Healing Detoxadine (Nascent Iodine) 30 ML
Inhoud30 ML
Land van herkomstUS
IngrediëntenIodine (Nascent Iodine), USP Kosher Gecertificeerd Plantaardige Glycerine, Verdrievoudigd Gedistilleerd Water
Allergenen informatieVrij van gluten en dierenproeven. Dit product is vegan.
ToepassingNeem 1 druppel, en volg direct op met gezuiverd water en slik. Gebruik maximaal 3 keer per week of zoals aanbevolen door uw gezondheidsspecialist.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1 druppel
Vaak samen gekocht
Klanten Bekeken Ook