Adaptogenen Formules

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Anima Mundi Adaptogenic 113 Gram

  Dit is ons geliefde biologische, "wildcrafted" en in de VS gekweekte 7-paddenstoelen superpoeder, gemengd met de beste cacao ooit.

  Lees verder
  € 33,95
  Niet op voorraad
 2. Anima Mundi Adaptogenic 59 ML

  Gemaakt met ongelooflijk krachtige paddenstoelen van over de hele wereld.

  Lees verder
  € 24,95
 3. Global Healing Ginseng Fuzion 59.2 ml

  Ginseng Fuzion is een verbeterde Raw Herbal Extract™-blend van biologische Koreaanse Ginseng (Panax ginseng, wortel) en andere krachtige adaptogene kruiden, waaronder biologische Siberische Ginseng (Eleutherococcus senticosus, wortel) en biologische Indiase Ginseng / Ashwagandha (Withania somnifera, wortel).

  Ginseng Fuzion bevordert de energie, vermindert de effecten van stress en bevordert het algehele fysieke en mentale evenwicht.

  Lees verder
  € 29,95
 4. PRL Adaptogen-R3 90 V-Caps
  PRL Adaptogen-R3 bevat een uitstekende klasse van kruiden die adaptogenen worden genoemd. Een adaptogeen is een kruid dat het unieke vermogen heeft om zijn functie aan te passen aan de specifieke behoeften van uw lichaam, zoals het bevorderen van een gezonde reactie op incidentele stress. Adaptogen-R3 van Premier Research Labs is een uitgebreide, multi-botanische formule die het hele adaptogene proces bevordert en tegelijkertijd helpt bij het verminderen van incidentele mentale en fysieke stress. Lees verder
  € 29,80
 5. PRL AdrenaVen 60 V-caps

  Topkwaliteit formule gecreëerd ter ondersteuning van gezonde bijnieren. Bevat o.a. Cordyceps, Rhodiola Rosea en Eleuthero wortel (Siberische ginseng). 60 V-Caps, goed voor 30 dagen.

  Lees verder
  € 24,65
 6. Pure Synergy Stress Remedy 60 V-Caps

  Met een exclusieve synergie van stress-verhelpende SuperPure® biologische kruidenextracten, is Stress Remedy een zeldzame en krachtige mix van klinisch onderzochte adaptogenen zoals Ashwagandha, Eleuthero, Rhodiola en Schizandra.

  Lees verder
  € 42,95
 7. Sun Potion Green Adaptogen 111 Gram

  Deze groene signatuur blend van Sun Potion is een activerende en balancerende mix van suma, maca en chlorella.

  Lees verder
  € 46,25

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren