Vleesvervangers

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Loma Linda Tuno Lemon Pepper 142 Gram

  Verander gewone sandwiches en salades in een glutenvrije maaltijd die boordevol eiwitten zit en op smaak is gebracht met aromatische citroen en zwarte peper. Serveer op crackers en sandwiches of gebruik als topping voor salades.

  Lees verder
  € 2,99
 2. Loma Linda Tuno Mayo 142 Gram

  Alternatief voor tonijn, gemaakt met getextureerde soja-eiwitten in mayonaise zonder eieren. Duurzame plantaardige proteïne sinds 1890, een plantaardig alternatief voor tonijn dat goed is voor de wereld!

  Lees verder
  € 2,99
 3. Loma Linda Tuno Mild Curry 142 Gram

  Loma Linda TUNO is het heerlijke, visloze alternatief voor tonijn. Eiwitrijk, oceaanvriendelijk en gemaakt met duurzaam geproduceerde, plantaardige ingrediënten, plus omega-3 vetzuren. Gebruik het in plaats van tonijn in elk recept - salades, sandwiches, wraps, stoofschotels en meer.

  Lees verder
  € 2,99
 4. Loma Linda Tuno Spring Water 142 Gram

  Loma Linda Tuno Spring Water is het perfecte veganistische alternatief voor tonijn. Gebruik Tuno Spring Water in plaats van tonijn in elk recept! Probeer TUNO in plaats van tonijn in salades, sandwiches, wraps, stoofschotels, hapjes en meer! TUNO is oceaanvriendelijk.

  Lees verder
  € 2,99
  Niet op voorraad
 5. Loma Linda Tuno Thai Sweet Chilli 142 Gram

  Maak elk recept waarin je traditioneel tonijn zou gebruiken oceaanvriendelijk en visloos met ons glutenvrije, plantaardige alternatief voor tonijn, boordevol plantaardige eiwitten en op smaak gebracht met rode chili, ui en knoflook.

  Lees verder
  € 2,99
per pagina