Gratis verzending v.a.€ 50,-   Morgen in huis (bestel voor 19:00, op vrijdag voor 17:30)   Klantenservice: +31 (0)206701705

Swipe to the left

Blog

Energydots en Straling

Door Helen Beliën 16 februari 2018 447 keer bekeken 4 comments

We zijn omringd door elektromagnetische frequenties van onze telefoons, computer, tablets en de aanwezige wifi. Er is toenemende bezorgdheid over de gezondheidseffecten van deze blootstelling.

​Bloemkool Kerrie

Door Unlimited Health 12 februari 2018 889 keer bekeken Geen reactie(s)

Bloemkool bezit vele mineralen die nodig zijn voor de gezondheid van je lichaam. Het zit boordevol vitaminen, waaronder vitamine B1, B2, B6, B11 en B12, en ook vitamine C. Verder bevat bloemkool geen vet en maar 22 calorieën per 100 gram. Dus lekker én gezond!

Tips voor een Betere Weerstand

Door Emanuelle Vos 9 februari 2018 1147 keer bekeken 6 comments

De eerste maand van het nieuwe kalenderjaar is afgesloten! Wat heeft januari jou tot nu toe gebracht? Had je een rits aan goede voornemens en is het vol te houden? Ik vraag me altijd af waarom we niet beginnen met die goede voornemens op het moment dat we deze verzinnen en voor onszelf opschrijven.

Spinazietaart​

Door Unlimited Health 19 december 2017 713 keer bekeken Geen reactie(s)

Spinazie zit vol met de antioxidanten luteïne en zeaxanthine die goed zijn voor je hart en ogen. Luteïne gaat ook het verouderingsproces tegen. Ook zit spinazie boordevol omega-3 vetten en foliumzuur. Kortom spinazie is goed voor het hele lichaam! Maak deze heerlijke gezonde taart nu snel en eenvoudig zelf.

Romige Latte’s van Sweet Revolution

Door Helen Beliën 14 november 2017 1511 keer bekeken Geen reactie(s)

Het wordt weer koud buiten en wat is er dan lekkerder dan een warm kopje thee? De romige latte’s van Sweet Revolution! Deze vegan drankjes maak je heel gemakkelijk zelf door er heet water of je eigen favoriete melkvervanger aan toe te voegen.

Cheezy Boerenkool Chips

Door Unlimited Health 13 november 2017 1224 keer bekeken 1 comment

Boerenkool heeft weinig calorieën, bevat veel vezels en geen vet. Het vitamine C gehalte promoot een gezond immuunsysteem. Daarom is boerenkool chips de perfecte gezonde snack!

Kerrie-Kokossoep

Door Unlimited Health 9 oktober 2017 1205 keer bekeken Geen reactie(s)

Kokos is ontstekingsremmend en heeft een antibacteriële werking. Het vlees van de kokosnoot zit bomvol vezels die zeer belangrijk zijn voor een gezond darmstelsel.

BrainON & Circuforce

Door Emanuelle Vos 22 september 2017 2042 keer bekeken Geen reactie(s)

De afgelopen maanden ben ik aan de slag gegaan met stimulerende supplementen. Wat zijn de effecten van oppeppende kruiden zonder cafeïne en hoeveel verschillen ze van elkaar? Ik probeerde voor dit onderzoekje een aantal producten.

Spicy Broccoli

Door Unlimited Health 5 september 2017 782 keer bekeken Geen reactie(s)

Broccoli is goed voor het lichaam vanwege een relatief hoge concentratie vezels, beta-caroteen, calcium, en vitamine C. Al deze voedingsstoffen ondersteunen de belangrijkste functies binnen het lichaam. Hier vind je nu een heerlijk recept van broccoli met een spicy twist!

Bikun Detox

Door Helen Beliën 5 september 2017 857 keer bekeken

We hebben weer een uniek product naar Nederland gehaald, Bikun “Detox Baden”. Detoxen is erg populair en kan op diverse manieren, de meest bekende manieren om te detoxen zijn: sapvasten, kruiden/supplementen, hydro colon therapie en zo nog meer. De techniek genaamd “Detox Bad”, of “Wrijfzitbad”, is in Duitsland ontwikkeld...