Verzenden & Retourneren

PostNL   UPS

Levertijd

Nederland en België

 • Op maandag t/m donderdag besteld vóór 19:00: de volgende dag in huis.
 • Op vrijdag vóór 17:30 besteld: de volgende dag (zaterdag) in huis.
 • Tussen vrijdag 17:30 en zaterdag 14:00 besteld: maandag in huis (NL).

Duitsland

 • Levering van uw pakket door PostNL vindt plaats binnen 24 tot 48 uur na verzending door Unlimited Health.

Let op: zaterdag na 14:00 en op zondag worden er geen pakketten verwerkt of verzonden. Unlimited Health streeft ernaar alle artikelen op tijd te bezorgen. Het is echter incidenteel mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Alle bestellingen worden met PostNL als pakket verzonden, omdat enveloppen vaak verdwijnen. Buiten Nederland, België en Duitsland worden onze pakketten met UPS verzonden. Ook worden al onze bestellingen verzekerd verzonden.

Bestellingen kunnen ook in onze winkel in Amsterdam worden afgehaald, uiteraard zonder verzendkosten! Zie voor de mogelijkheden s.v.p. onze openingstijden.

Afleveren bij een PostNL-locatie

Tijdens het bestellen kunt u er ook voor kiezen om uw pakket direct te laten bezorgen bij een PostNL-locatie bij u in de buurt. In Track & Trace kunt u zien waar en wanneer u het pakket kunt ophalen. Niet opgehaalde pakketten worden na twee weken teruggestuurd naar Unlimited Health.

Volg uw pakket

Zodra uw bestelling wordt verzonden, sturen wij een e-mail met Track & Trace code waarmee u uw pakket kunt volgen.

Niet thuis bij eerste bezorgpoging

De bezorger zal proberen uw pakket af te geven bij de buren (alleen met toestemming van Unlimited Health). Lukt dit niet, dan laat de bezorger een kaartje met een ‘niet-thuiscode’ bij u achter, waarmee u een nieuw bezorgmoment kiezen. Als u niets doet, komt PostNL op de volgende bezorgdag (maandag t/m zaterdag) nog een keer bij u langs.

Niet thuis bij tweede bezorgpoging

Ook dan laat de bezorger een kaartje bij u achter. Hierop staat waar u uw pakket kunt ophalen. Hier wordt het twee weken bewaard, waarna het zal worden teruggestuurd naar Unlimited Health.

Gratis Verzending

Uw bestelling zonder verzendkosten ontvangen? Dat kan op de onderstaande voorwaarden/condities:

 • Nederland, België en Duitsland bij orders vanaf € 50,- wordt uw bestelling zonder verzendkosten verzonden.

De verzendkosten voor orders onder de € 50,-  zijn als volgt en worden inclusief BTW in rekening gebracht:

 • Nederland, pakketten tot en met 29 kilo € 4,95
 • België, pakketten tot en met 29 kilo € 7,50
 • Duitsland, pakketten tot en met 29 kilo € 7,50
 • Voor de overige landen ziet u de verzendkosten bij uw bestelling.

Extra kosten voor speciale bezorgopties:

 • Niet bij de buren bezorgen + € 0,27
 • Handtekening voor ontvangst + € 0,34
 • Extra vroeg thuis of op werk bezorgd 8.00 - 12.00 uur + € 10,00
 • Uitsluitend avondbezorging 18:00 - 22:00 uur + € 1,25
 • Extra vroeg ophalen PostNL locatie (NL,BE,DE) + € 1,25

Retourneren

Garantie

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Wanneer er sprake is van non-conformiteit vanuit Unlimited Health, dat is wanneer het verkeerde product is geleverd of het product niet beantwoordt aan de overeenkomst, dan kunt u bij ons een PostNL retoursticker (alleen voor NL, BE en DE - voor andere landen: neem contact met ons op) aanvragen om het product geheel op onze kosten terug te sturen danwel te ruilen voor een correct product.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt, dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Ons retouradres:

Unlimited Health
Van Ostadestraat 234
1073 TV Amsterdam

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

De volgende producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht:

- Makkelijk kopieerbare producten zoals dvd's en cd's waarvan de verzegeling is verbroken.

- Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben.

- Verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken.