Verzenden & Retourneren

      

BESTELLEN

Nederland:

 • Kies uw vervoerder bij het afrekenen: PostNL of DHL
 • Besteld op maandag t/m vrijdag vóór 22:30 uur: dezelfde dag verstuurd.
 • Besteld tussen vrijdag 22:30 uur en zondag 22:00 uur: zondag verstuurd.

België:

 • Voor verzending naar België maken we gebruik van PostNL.
 • Besteld op maandag t/m vrijdag vóór 22:30 uur: dezelfde dag verstuurd.
 • Besteld tussen vrijdag 22:30 uur en zondag 22:00 uur: zondag verstuurd.

Duitsland:

 • Kies uw vervoerder bij het afrekenen: DHL of DPD
 • Levering binnen 2 tot 5 werkdagen.

Overige landen:

 • Voor overige EU-landen gebruiken we DHL of DPD. Voor landen buiten de EU kiezen we de beste vervoerder.

Bij Unlimited Health streven we ernaar om uw bestelling op tijd te bezorgen. Soms kan er echter vertraging optreden door omstandigheden buiten onze controle. Alle bestellingen worden als pakket en verzekerd verzonden.

Volg uw pakket:

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met Track & Trace-code waarmee u uw pakket kunt volgen. Neem contact met ons op als u binnen een dag na uw bestelling nog geen e-mail heeft ontvangen.

Aflevering bij een PostNL-locatie (Nederland & België):

Tijdens het bestellen kunt u er ook voor kiezen om uw pakket direct te laten bezorgen bij een PostNL-locatie in uw buurt. In Track & Trace kunt u zien waar en wanneer u het pakket kunt ophalen. Niet opgehaalde pakketten worden na 1 week teruggestuurd naar Unlimited Health.

Niet thuis bij bezorging van uw pakket (Nederland & België):

Als u niet thuis bent bij de bezorging van uw pakket, wordt het afgeleverd bij de buren of bij een PostNL-afhaalpunt. U ontvangt een e-mail met Track & Trace-code. Met deze code kunt u zien waar u uw pakket kunt ophalen. Bij een PostNL-afhaalpunt wordt uw pakket 1 week bewaard voordat het wordt teruggestuurd naar Unlimited Health.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor wijzigingen in leveringen door PostNL, zoals aflevering bij de buren of bezorging op een PostNL-afhaalpunt.

RETOURKOSTEN NIET OPGEHAALDE PAKKETTEN

Als uw pakket naar een afhaalpunt is gebracht en u haalt het niet op tijd op, zijn de kosten voor het terugsturen naar Unlimited Health voor uw rekening.

GRATIS VERZENDING & VERZENDKOSTEN

U kunt uw bestelling zonder verzendkosten ontvangen onder de volgende voorwaarden:

 • Nederland en België: bij bestellingen vanaf € 45,-
 • Duitsland: bij bestellingen vanaf € 65,-

De verzendkosten voor bestellingen onder de genoemde bedragen zijn als volgt en worden inclusief BTW in rekening gebracht:

 • Nederland: € 4,95 voor pakketten tot en met 29 kilo
 • België: € 7,50 voor pakketten tot en met 29 kilo
 • Duitsland: € 7,50 voor pakketten tot en met 29 kilo
 • Voor de overige landen zie deze pagina.

RETOURNEREN

Garantie

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Wanneer er sprake is van non-conformiteit vanuit Unlimited Health, dat is wanneer het verkeerde product is geleverd of het product niet beantwoordt aan de overeenkomst, dan kunt u bij ons een PostNL retoursticker (alleen voor NL, BE en DE - voor andere landen: neem contact met ons op) aanvragen om het product geheel op onze kosten terug te sturen danwel te ruilen voor een correct product.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt, dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Ons retouradres:

Unlimited Health
Waverveensepad 1 A
3641 RD Mijdrecht

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

De volgende producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht:

- Levering van audio- en video-opnamen of computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken.

- Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben.

- Verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken.