Gezichtsscrubs & Maskers

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. The Clay Cure Rejuvenance Ultimate Face Mask 130 Gram

  De huid is ons grootste orgaan en hoewel het ons helpt beschermen tegen schadelijke chemicaliën, absorbeert het ook wat we erop smeren. Met Rejuvenance Face Mask kunt u niet veel eenvoudiger of puurder worden, elk ingrediënt is op zichzelf eetbaar!

  Alle ingrediënten in deze unieke blend werken in synergie, samen zijn ze beter beschikbaar en effectiever.

  Lees verder
  € 16,95
  Niet op voorraad
 2. UpCircle Clarifying Face Mask with Olive Oil Powder 60 ml

  Een bekroond, zacht ontgiftend gezichtsmasker om mee-eters te bestrijden, poriën te minimaliseren en puistjes te voorkomen. De huid voelt gereinigd, verfrist en gebalanceerd aan.

  Lees verder
  € 22,95
 3. UpCircle Coffee Face Scrub Citrus Blend 100 ml

  Koffiegezichtsscrub geformuleerd voor de droge, vochtarme huid met essentiële oliën van rozenbottel, zoete sinaasappel en citroenverbena. Deze scrub is gemaakt met Arabica koffiedik van topkwaliteit, afkomstig van ambachtelijke coffeeshops. 100% veganistisch, dierproefvrij en gemaakt in het VK.

  Lees verder
  € 15,50
 4. UpCircle Coffee Face Scrub Floral Blend 100 ml

  Koffiegezichtsscrub geformuleerd voor de gevoelige huid met essentiële oliën van kamille, rozenbottel, geranium en patchouli. Deze scrub is gemaakt met Arabica koffiedik van topkwaliteit, afkomstig van ambachtelijke coffeeshops. 100% veganistisch, dierproefvrij en gemaakt in het VK.

  Lees verder
  € 15,50
 5. UpCircle Coffee Face Scrub Herbal Blend 100 ml

  Koffiegezichtsscrub geformuleerd voor de vette en gecombineerde huid met essentiële oliën van rozemarijn, tijm, petitgrain en tea tree. Deze scrub is gemaakt met Arabica koffiedik van topkwaliteit, afkomstig van ambachtelijke coffeeshops. 100% veganistisch, dierproefvrij en gemaakt in het VK.

  Lees verder
  € 15,50
 6. UpCircle The Pamper Kit 7 Items

  Een selectie van UpCircle's bestsellers in proefverpakking, samengesteld in deze Verwen Kit. Ideaal voor een verwenavond met vrienden, om mee te nemen op vakantie, als feestgeschenk, als minicadeautje voor bruidsmeisjes of als een toegankelijke manier om je favorieten te bepalen voordat je de grote versies kiest!

  Lees verder
  € 10,50

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren