Diversen

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Bob's Best Vegetable Glycerine Low Glycemic Sweetener 500 ML

  Glycerine is een heldere, geurloze vloeistof met een matig zoete smaak. 100% pure plantaardige Glycerine is een veilige, toegestane lage glycemische index zoetstof. Het bevat geen koolhydraten of cholesterol.

  Lees verder
  € 15,95
 2. Sale
  Coconut Secret Biologische Kokos Crystals 340 Gram

  Wat onze Coconut Crystals zo'n unieke zoetstof maakt, is de harmonieuze combinatie van voedingsstoffen, de complexe suikersamenstelling en de rijke karamelachtige smaak, waardoor het de perfecte zoetstof is voor al uw recepten.

  Lees verder
  Normale prijs € 11,95 Aanbieding € 10,95
 3. Meridian Biologische Black Strap Molasse 600 Gram

  Deze ongezwavelde melasse is een dikke, kleverige ongeraffineerde zoete stroop zoetstof. Vol voedingsstoffen, waaronder calcium, magnesium, mangaan, kalium, ijzer en vitamine B6. Gebruik deze Blackstrap Molasses als suikervervanger of neem het als een dagelijks supplement. Volledig zuiver en biologisch, zonder toevoegingen!

  Lees verder
  € 7,49
 4. Original Superfoods Biologische Yacon Siroop 250 ml
  € 26,70
 5. Palmania Palmyra Nectar 300 Gram

  Palmania palmyra nectar is puur, natuurlijk, ongeraffineerd en verbazingwekkend lekker. Palmyra-nectar is van nature een van de gezondste en meest voedzame zoetstoffen dankzij de belangrijkste voedingsstoffen, waaronder essentiële aminozuren, mineralen en B-vitamines. Het is een van de weinige plantaardige bronnen die rijk is aan vitamine B12. Palmyra-nectar heeft ook een lage glycemische index. 

  Lees verder
  € 9,95
  Niet op voorraad
per pagina