Bob's Best Vegetable Glycerine Low Glycemic Sweetener 500 ML

Glycerine is een heldere, geurloze vloeistof met een matig zoete smaak. 100% pure plantaardige Glycerine is een veilige, toegestane lage glycemische index zoetstof. Het bevat geen koolhydraten of cholesterol.

Op voorraad
€ 15,95
U ontvangt 15.95 punten. 15.95 punten = € 0,48
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 23:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

Bob's Best Vegetable Glycerine Low Glycemic Sweetner 500 ML

Glycerine is een heldere, geurloze vloeistof met een matig zoete smaak. Het werd voor het eerst vastgesteld in Zweden in 1979 door K.W. Scheele.

Food grade plantaardige glycerine bestaat uit 99,7% vette esters, gemaakt van zowel kokos of palmolie. Het resterende is 0,3% plantaardige glycerine water. 

Onze glycerine wordt geproduceerd uit plantaardige bronnen en heeft ongeveer 27 calorieën per theelepel en is het 60% zo zoet als sucrose.

Glycerine wordt het meest gebruikt in huis als een lage G.I. zoetstof voor het bakken.

Als suiker in uw dieet wil vermijden, kan plantaardige glycerine een enorme hulp zijn.
U kunt het nog steeds gebruiken bij het bakken van uw favoriete koekjes en cakes.

100% pure plantaardige Glycerine is een veilige, toegestane lage glycemische index zoetstof. Het bevat geen koolhydraten of cholesterol.

Voorgesteld gebruik:

Een klein beetje gaat een lange weg - slechts één eetlepel plantaardige glycerine is gelijk aan ongeveer 1/4 kopje suiker. Echter, wanneer de glycerine wordt verwarmd, dan kan wat  van haar smaak verdampen, dan kunt u een beetje meer gebruiken in gekookte producten. Het is het beste om het te mengen in sauzen nadat ze zijn gekookt.

Kosher & Vegan:

Plantaardige Glycerine is Kosher en is geschikt voor vegetariërs en veganisten. Het kan ook worden gebruikt in recepten als vervanging van glycerine van dierlijke oorsprong.

Calorieën:

Ongeveer 27 calorieën per theelepel.