Moringa

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Anima Mundi Moringa 128 Gram

  Moringa-blad is het vooral bekend als een uitstekende bron van voeding en natuurlijke energiebooster. Anima Mundi Moringa wordt biologisch geteeld in Costa Rica of Jamaica, afhankelijk van het seizoen.

  Lees verder
  € 22,95
 2. Global Healing Moringa 59 ML

  Moringa wordt al eeuwenlang gebruikt om het totale welzijn te ondersteunen en nu kunt u uw gezondheid verbeteren met deze geconcentreerde, biologisch beschikbare formule.

  Global Healing Center Moringa is een gecertificeerde biologische formule die is gemaakt van verse moringa-bladeren met behulp van onze Raw Herbal Extract™ en Energized Trace Minerals™ technologie.

  Lees verder
  € 19,95
 3. Original Superfoods Moringa Poeder100 Gram

  Moringa oleifera staat ook wel bekend als de 'wonderboom' vanwege de hoge voedingswaarde en medicinale eigenschappen van de bladeren en vruchten van de boom.

  Lees verder
  € 14,95
 4. Sun Potion Moringa 90 Gram

  Moringa wordt ook wel de "Wonderboom" of het "Wonderblad" genoemd omdat het een breed scala aan biologisch beschikbare voedingsstoffen, mineralen en vitaminen bevat.

  Lees verder
  € 26,70
  Niet op voorraad
 5. Sunwarrior Organic Moringa Powder 225 Gram
  Ontdek de levensboom. We hebben het over Moringa, dat geweldige superfood. Moringa werd gebruikt door de oude Grieken, Romeinen en Egyptenaren en is een goede bron van ijzer en een uitstekende bron van thiamine (vitamine B1). Lees verder
  € 14,95

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren