Global Healing Moringa 59 ML

Moringa wordt al eeuwenlang gebruikt om het totale welzijn te ondersteunen en nu kunt u uw gezondheid verbeteren met deze geconcentreerde, biologisch beschikbare formule.

Global Healing Center Moringa is een gecertificeerde biologische formule die is gemaakt van verse moringa-bladeren met behulp van onze Raw Herbal Extract™ en Energized Trace Minerals™ technologie.

Op voorraad
€ 19,95
U ontvangt 19.95 punten. 19.95 punten = € 0,60
 • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
 • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
 • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
 • Klantenservice +31 (0)206701705
 • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
 • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
 • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Global Healing Center Moringa 59 ML

Tot voor kort was moringa een van 's werelds best bewaarde geheimen. Nu is het een gemakkelijk supplement voor iedereen die proactief is met hun gezondheid. Als u op zoek bent naar de beste groene superfood - u hebt het gevonden.

Moringa heeft de bijnaam "de boom des levens" of "wonderboom" (Moringa oleifera) en doet zijn reputatie meer dan eer aan. De kleine, ronde bladeren zijn van nature rijk aan meer dan 90 verschillende plantaardige vitaminen, mineralen, antioxidanten en aminozuren. Moringa is zelfs één van de meest voedselrijke planten ter wereld. Onze Raw Herbal Extract-technologie en Energized Trace Minerals maken de op planten gebaseerde voedingsstoffen voor u beschikbaar in een eenvoudige, zachte en heerlijk smakende formule.

We zullen nooit ingrediënten of verpakkingen gebruiken die schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid of het milieu. Moringa Raw Herbal Extract is 100% vrij van alle: GGO's, alcohol, dierlijke bijproducten, allergenen, gluten, soja, zuivelproducten.

Waarom onze Moringa anders is
Moringa is één van de beste op planten gebaseerde bronnen van voeding en dit geconcentreerde, biologisch beschikbare Raw Herbal Extract is het beste moringa-supplement.

 • Verse, biologische bladeren
  Global Healing Center gebruikt alleen verse moringa-bladeren die rechtstreeks afkomstig zijn van biologische telers die op het juiste moment met de hand oogsten om maximale voedingsstoffen te garanderen.
 • Alcoholvrij
  Onze Raw Herbal Extract-technologie maakt gebruik van gecertificeerde biologische glycerine, afgeleid van mosterdzaad om de vitale voedingsstoffen en levende energie van de plant te behouden.
 • Hoge biologische beschikbaarheid
  Exclusief voor onze Raw Herbal Extract-technologie, wordt het kruidenextract gecombineerd met Energized Trace Minerals - een koolstof- en zwavelrijke mix van energetische mineralen die de energetische structuur en biologische beschikbaarheid van het extract versterken.
Global Healing Moringa 59 ML
Inhoud59 ML
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenMoringa Blad (Moringa oleifera) Other Ingredients: Plantaardige Glycerine, Triple Gedistilleerd Water, Mineralen en Sporenelementen
Allergenen informatieBuiten bereik van inderen houden. Wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft eerst uw arts raadplegen voor gebruik.
ToepassingNeem 1 ml in de morgen en weer 1 ml in de avond.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking-