Sale

Vegetology 1x3 Omega-3 EPA & DHA 60 V-Caps

(Nieuwe verpakking, zelfde samenstelling! Omega-3 is de nieuwe naam voor Opti 3)

Omega-3 EPA & DHA is een 100% natuurlijk, hoog gedoseerd 835 mg omega-3 supplement met vitamine D3. Het is een unieke combinatie van algen en plantaardige ingrediënten.

100% vegetarisch en veganistisch goedgekeurd.

ACTIE: 3 potten van 60 V-Caps € 46,95

Let op: Bij deze actie bestelt u direct drie stuks. U hoeft hiervoor niet het "aantal" aan te passen naar 3.

Op voorraad
Normale prijs € 56,85 Aanbieding € 46,95
 • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
 • Morgen in huis (bestel voor 23:00)*
 • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
 • Klantenservice +31 (0)206701705
 • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
 • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
 • Profiteer van korting met spaarpunten

Vegetology 1x3 Omega-3 EPA & DHA 60 V-Caps

Omega-3 EPA en DHA is een 100% natuurlijk, hoog gedoseerd 835 mg omega-3 supplement. Het is een unieke combinatie van algen en plantaardige ingrediënten. Omega-3 bevat ook 200iu van een unieke plantaardige bron vitamine D3.

Omega-3 biedt alle voordelen van visolie omega-3, zonder zorgen over onzuiverheden, afnemende visbestanden en andere problemen met onverantwoorde visserijpraktijken.

 • 100% vegetarisch en veganistisch goedgekeurd
 • Met 200iu (5mcg) plantaardige bron vitamine D3
 • Hexaan-vrij, hoogste mate van zuiverheid
 • Farmaceutische kwaliteit

Twee capsules Omega-3 leveren:

Elke batch van Omega-3 wordt getest, om te zorgen dat het een minimale hoeveelheid bevat van 300 mg EPA en 500 mg DHA, maar de werkelijke niveaus liggen vaak iets hoger.

 • Eicosapentaenoic acid (EPA) 300 mg
 • Docosahexaenoic acid (DHA) 500 mg
 • Totaal Omega-3: 835 mg
 • Vitashine Vitamine D3 (Cholecalciferol): 5 mcg (200iu)*
 • *100% EU ADH

VEELGESTELDE VRAGEN:

Ik ben een veganist, kan ik Omega-3 nemen?
Ja. Omega-3 is geschikt voor vegetariërs en veganisten. 

Hoe gebruik ik Omega-3?
Omega-3 wordt geleverd in handige zachte capsules. Neem elke dag 1-2 Omega-3-capsules in met voedsel (inname met voedsel helpt de opname door het lichaam). Twee capsules bieden 300 mg EPA en 500 mg DHA. Als u wilt, kunt u de capsules doorboren en de Omega-3-olie zelf nemen, hetzij rechtstreeks in de mond of door het toe te voegen aan voeding.

Is Omega-3 een alternatief voor visolie?
Omega-3 voorziet het lichaam van EPA en DHA, de belangrijkste omega-3 vetzuren die voorkomen in visoliën. Vissen verkrijgen hun omega-3 eigenlijk via een dieet van algen. We hebben de vis gewoon uit de schakel gehaald en zijn meteen naar de algen gegaan!

Ik ben geen vegetariër of veganist, dus zal ik gewoon visolie nemen?
Er zitten goed gedocumenteerde nadelen aan visolie. Vis kan schadelijke niveaus van contaminanten en toxines bevatten, waaronder zware metalen, PCB's en dioxines. Naast de veiligheidsproblemen, zijn er ook toenemende zorgen over de afnemende visbestanden in onze zeeën, grotendeels als gevolg van niet-duurzame visserijmethoden. Omega-3 biedt een alternatief dat 100% vrij is van verontreinigingen en toxines.

Voedselallergieën en Omega-3
Omega-3 is vrij van ingrediënten op basis van gluten, tarwe, zuivel en suiker. Omega-3 bevat van zonnebloem-afgeleide Vitamine E als een antioxidant.

Is Omega-3 verkregen uit de oceaan?
Omega-3 komt van algen, maar wordt gekweekt en geproduceerd in een farmaceutische faciliteit in plaats van uit de zee. Dit zorgt voor optimale zuiverheid, garandeert dat het product vrij is van verontreinigingen en laat onze oceanen natuurlijk met rust!

Vegetology 1x3 Omega-3 EPA & DHA 60 V-Caps
Inhoud180 V-Caps
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenOpti3 Complex: (Microalgen Oliën, Helianthus Annuus Olie, Antioxidanten (Rozenmarijn Extract, Tocoferolen, Ascorbylpalmitaat)), Cholecalciferol Vegetarische Capsule: Gemodificeerd Zetmeel, Veganistische Glycerol, Carrageen Zeewier, Natriumcarbonaat
Allergenen informatie-
ToepassingVoor het beste resultaat neem 1-2 capsules per dag bij het eten.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking2 capsules - 90