Original Superfoods Chlorella + Cgf + Spirulina 250 Gram

Een superfood combinatie bestaande uit 50% Chlorella, 40% Spirulina 10% Chlorella Growth Factor / CGF. Een zeer complete voedingsbron.

1250 tabletten van 250 mg.

Op voorraad
€ 48,95
U ontvangt 48.95 punten. 48.95 punten = € 1,48
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 21:30)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

Original Superfoods Chlorella + CGF + Spirulina - 250 Gram (1250 tabletten)

Deze samengestelde 250 mg tabletten bestaan uit:

  • 50% Chlorella Pyrenoïdosa 100 mg (incl. 10% natuurlijke CGF)
  • 10% Chlorella Growth Factor 50 mg (biologisch natuurlijk concentraat toegevoegd)
  • 40% Spirulina Pacifica 100 mg

Spirulina is net zoals de chlorella alg een bron van hoogwaardige voedingstoffen en wordt steeds meer gekweekt in speciale zoutwater bassins. De topkwaliteit die wij verkopen wordt gekweekt in speciale bassins in Taiwan en voldoet aan de strenge wetgeving. Het is compleet eiwit en bevat alle acht essentiële aminozuren. Spirulina bevat tevens diverse vitaminen, mineralen, spoorelementen, celzouten, fytonutriënten en enzymen.

Chlorella is rijk aan chlorofyl, RNA / DNA en vele andere voedingsstoffen. Het bevat proteïne, vitaminen, mineralen, spoorelementen, voedingsvezels en omega 3-vetzuren. Chorella bevat tevens de unieke Chlorella Growth Factor / CGF.

Chlorella Growth Factor / CGF
Er is een buitengewone eigenschap van chlorella, de "chlorella groeifactor" (CGF), het is een eigenschap die wetenschappers van over de gehele wereld bezig houdt. Chlorella verviervoudigt zichzelf iedere 20 uur. Wanneer de CGF door de mens wordt geconsumeerd, geeft dit diverse voordelen.

Optimale Gebroken Celwand Methode

Chlorella is een eencellige microalg. De voedingsstoffen bevinden zich in de celwand die is samengesteld uit cellulose. De gewone chlorella zonder speciale behandeling is moeilijk door het lichaam te verteren en gebruiken. In het traditionele proces is de verteerbaarheid slechts 40% tot 50%.

Sommige makers van chlorella gebruiken het Dyna Miller-machineproces om de celwand te doorbreken. Dit proces maakt gebruik van zeer fijne glazen bolletjes om de chlorella-cel te malen voor het drogen waardoor fijne glasresten in het chlorella-poeder kunnen achterblijven. Bovendien, terwijl de cellen tot fijn poeder worden vermalen, stroomt al het cytoplasma uit de cel wat kan leiden tot oxidatie. Dit proces kan de verteerbaarheid verbeteren, maar beschadigt chlorella-voedingsstoffen.

We hebben een proces ontwikkeld om het probleem te omzeilen. Door het speciale "low-pressure flash expansion" proces breken chlorella celwanden in 3 seconden en de oppervlakken onthullen talrijke poriën. Het zorgt voor een verteerbaarheid van meer dan 80%, waardoor het lichaam alle natuurlijke rijke voedingsstoffen in chlorella kan opnemen.

Original Superfoods Chlorella + Cgf + Spirulina 250 Gram
Inhoud250 Gram (1250 Tabletten)
Land van herkomstTaiwan
IngrediëntenChlorella, Spirulina, Chlorella Growth Factor
Allergenen informatiefalse
ToepassingVolwassenen - neem 15 tabletten per dag. Kinderen - neem 8 tabletten per dag. Bij voorkeur bij een maaltijd. Neem capsules met een drankje.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesBewaar op een koele, droge plaats, buiten bereik van kinderen.
Portie | Portie per Verpakking15 Tabletten - Ongeveer 83
VoedingswaardeHoeveelheid per PortieHoeveelheid per 100g
Energie4 kJ (1 kcal)133 kJ (33 kcal)
Vetten0.2 gr6.7 gr
waarvan verzadigd vet~~
Koolhydraten0.9 gr30 gr
waarvan suikers~~
Eiwitten1.6 gr53.3 gr
Vezels~~
Zout0.01 gr0.39 gr