Original Superfoods Chlorella + CGF + Spirulina - 250 Gram (1250 tabletten)
Deze samengestelde 250 mg tabletten bestaan uit:
- 50% Chlorella Pyrenoïdosa 100 mg (incl. 10% natuurlijke CGF)
- 10% Chlorella Growth Factor 50 mg (biologisch natuurlijk concentraat toegevoegd)
- 40% Spirulina Pacifica 100 mg
Spirulina is net zoals de chlorella alg een bron van hoogwaardige voedingstoffen en wordt steeds meer gekweekt in speciale zoutwater bassins. De topkwaliteit die wij verkopen wordt gekweekt in speciale bassins in Taiwan en voldoet aan de strenge wetgeving. Het is compleet eiwit en bevat alle acht essentiële aminozuren. Spirulina bevat tevens diverse vitaminen, mineralen, spoorelementen, celzouten, fytonutriënten en enzymen.
Chlorella is rijk aan chlorofyl, RNA / DNA en vele andere voedingsstoffen. Het bevat proteïne, vitaminen, mineralen, spoorelementen, voedingsvezels en omega 3-vetzuren. Chorella bevat tevens de unieke Chlorella Growth Factor / CGF.
Chlorella Growth Factor / CGF
Er is een buitengewone eigenschap van chlorella, de "chlorella groeifactor" (CGF), het is een eigenschap die wetenschappers van over de gehele wereld bezig houdt. Chlorella verviervoudigt zichzelf iedere 20 uur. Wanneer de CGF door de mens wordt geconsumeerd, geeft dit diverse voordelen.
Optimale Gebroken Celwand Methode
Chlorella is een eencellige microalg. De voedingsstoffen bevinden zich in de celwand die is samengesteld uit cellulose. De gewone chlorella zonder speciale behandeling is moeilijk door het lichaam te verteren en gebruiken. In het traditionele proces is de verteerbaarheid slechts 40% tot 50%.
Sommige makers van chlorella gebruiken het Dyna Miller-machineproces om de celwand te doorbreken. Dit proces maakt gebruik van zeer fijne glazen bolletjes om de chlorella-cel te malen voor het drogen waardoor fijne glasresten in het chlorella-poeder kunnen achterblijven. Bovendien, terwijl de cellen tot fijn poeder worden vermalen, stroomt al het cytoplasma uit de cel wat kan leiden tot oxidatie. Dit proces kan de verteerbaarheid verbeteren, maar beschadigt chlorella-voedingsstoffen.
We hebben een proces ontwikkeld om het probleem te omzeilen. Door het speciale "low-pressure flash expansion" proces breken chlorella celwanden in 3 seconden en de oppervlakken onthullen talrijke poriën. Het zorgt voor een verteerbaarheid van meer dan 80%, waardoor het lichaam alle natuurlijke rijke voedingsstoffen in chlorella kan opnemen.