PRL Premier Complete B 60 V-Caps

Compleet vitamine B-complex met 9 actieve vitamine B-vormen, waaronder de voorkeursvormen foliumzuur (5-MTHF), B12 (inclusief methylcobalamine), B2 (R-5-P) en B6 (P-5-P) in een basis van gefermenteerde media (appelciderazijn).

Let op: de dosering van 1 0mg vitamine B6 is niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar.

Op voorraad
€ 29,95
U ontvangt 29.95 punten. 29.95 punten = € 0,91
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:30)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

PRL Premier Complete B 60 V-Caps

Compleet vitamine B-complex met 9 actieve vitamine B-vormen, waaronder de voorkeursvormen foliumzuur (5-MTHF), B12 (inclusief methylcobalamine), B2 (R-5-P) en B6 (P-5-P) in een basis van gefermenteerde media (appelciderazijn).

B-vitamines spelen een belangrijke rol in bijna alle functionele systemen van het lichaam. Enkele van de verstrekkende ondersteunende functies van B-vitamines zijn onder meer de gezondheid van het zenuwstelsel, ondersteuning van lever, huid en haar en het behouden van de spierspanning in het maagdarmkanaal. Een voldoende niveau van vitamine B-inname is essentieel voor het handhaven van een adequaat energiemetabolisme, stemmingsbalans, hormoonsynthese, hemoglobinevorming en een goede overdracht van zenuwcelimpulsen.

Omdat B-vitamines als een team samenwerken, is het een goede aanbeveling om regelmatig een supplement te nemen dat de hele vitamine B-complexfamilie bevat.

Zelfs als u slechts één individueel vitamine B-vitamineproduct voor specifieke ondersteuning gebruikt (zoals vitamine B12 of foliumzuur), wordt het toch aanbevolen om er een compleet vitamine B-supplement bij te nemen om u volledige vitamine B-ondersteuning te geven. De hele B-familie is nodig om uw lichaam in balans en harmonie te houden voor fysieke, emotionele en mentale gezondheid.

Zelfs als u in staat zou zijn om grote hoeveelheden voedsel te eten dat rijk is aan B-vitamines, zoals fruit, groenten en granen, kan het zijn dat u nog steeds niet de gewenste dagelijkse inname van B-vitamines haalt.

PRL Premier Complete B 60 V-Caps
Inhoud60 V-Caps
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenVitamine B1 (Thiamine), Vitamine B2 (Riboflavine), Vitamine B3 (Niacine), Vitamine B6 (Pyridoxal-5-Fosfaat), Foliumzuur (5-Methyltetrahydrofolaat), Vitamine B12 (Adenosylcobalamine, Methylcobalamine), Biotine, Vitamine B5 (Pantotheenzuur ), Culture Pro Blend (Rijstconcentraat, Apple Cidre Vinegar) Andere Ingrediënten: Capsule-cellulose
Allergenen informatieRaadpleeg uw arts of apotheker als u borstvoeding geeft/zwanger bent, medicijnen neemt of een medische aandoening heeft, voordat u dit product gebruikt.
ToepassingNeem 2 capsules dagelijks.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking2 capsules - 30
Vaak samen gekocht
Klanten Bekeken Ook