Vitamine Kids

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Vimergy Kids B12 55 ml

  Kids B12 van Vimergy is een krachtig vloeibaar vitamine B12-supplement speciaal ontwikkeld voor kinderen. Het is zeer goed opneembaar, volledig vegan en vrij van alcohol. Je kunt het rechtstreeks innemen of mengen met je kind's favoriete sap.

  Lees verder
  € 64,95
 2. Vimergy Kids Zinc Sulfate 55 ml

  Zink is een cruciaal sporenelement dat je kind nodig heeft voor gezonde ontwikkeling. Vimergy Zinc Sulfate Kids biedt 100% pure zink in een natuurlijke formule, volledig vrij van schadelijke toevoegingen.

  Lees verder
  € 29,95
  Niet op voorraad
 3. MAG365 Magnesium Kids Passievrucht 150 Gram

  MAG365 Magnesium KIDS Passievrucht combineert het vloeibaar ionisch magnesiumcitraat met calcium, zink, veganistische vitamine D3, vitamine K2, vitamine C, vitamine B1 en vitamine B6.

  Lees verder
  € 22,95
 4. BetterYou DLux Infant Vitamin D Oral Spray

  BetterYou DLuxInfant Vitamin D Oral Spray is speciaal ontwikkeld voor kinderen jonger dan 3 jaar.

  Lees verder
  € 8,95
 5. BetterYou DLux Junior Vitamin D Oral Spray

  Deze spray is speciaal geformuleerd voor kinderen van 3 jaar en ouder en levert vitamine D rechtstreeks in de bloedbaan, zonder het spijsverteringsstelsel te passeren.

  Lees verder
  € 8,95
 6. BetterYou Multivit Junior Oral Spray

  MultiVit Junior is ontworpen om een unieke formulering van vitamines te leveren die veel kinderen missen. De robuuste formule met meerdere voedingsstoffen bevat het volledige spectrum van B-vitamines, waaronder foliumzuur, gecombineerd met vitamine A, C, D, K, selenium en jodium.

  Let op: de dosering van 10 μg vitamine D is niet geschikt voor kinderen tot en met 1 jaar.

  Lees verder
  € 11,95
per pagina