Kruiden

Producten 1-16 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Anima Mundi Black Elderberry Syrup 118 ML
  Veel vlierbessensiroopproducten zijn gemaakt met honing. We besloten om een zeer krachtige combinatie te maken met vlierbes (Elderberry), in combinatie met krachtige kruiden zoals Skullcap baikalensis, Cordyceps, Reishi, Shiitake en Maiitake, zonder honing. Lees verder
  € 37,50
 2. Anima Mundi Cold's Cocktail 59 ML

  Een zoet en pittig immuun tonicum. Bevat o.a. een sterke dosis van de twee Echinacea's (Purpurea en Angustufolia) die bekend staan om hun vermogen om het immuunsysteem te beschermen en te ondersteunen.

  Lees verder
  € 22,95
 3. Anima Mundi Rainforest Immunity 227 Gram

  Deze krachtige kruidenmix vertoont sterke immuunverbeterende eigenschappen, hoge niveaus van antioxidanten en sterke antivirale en antibacteriële eigenschappen.

  Lees verder
  € 38,95
  Niet op voorraad
 4. Anima Mundi Soma 118 ML

  Krachtige Soma Elixir, samengesteld uit 7 gebroken celwand paddenstoelen geëxtraheerd met Schizandra-bessen en rozenblaadjes voor extra vitamine C. Ons elixer met gebroken celwand bevat 7 biologisch geteelde paddenstoelen, geëxtraheerd met biologische rietsuiker spirit.

  Lees verder
  € 31,95
 5. Anima Mundi Turmeric 142 Gram

  Biologische kurkumapoeder in een amberkleurige glazen pot.

  Lees verder
  € 16,95
 6. BetterYou Turmeric Oral Spray 25 ML

  BetterYou Turmeric Oral Spray maakt gebruik van een uniek moleculair inkapselingsproces dat ervoor zorgt dat essentiële curcuminoïden effectief worden opgenomen via het zachte weefsel van de mond en het rijke aderstelsel eronder binnendringen.

  Lees verder
  € 14,95
 7. Bob's Best Oregano Olie 30 ML

  Hoge potentie topkwaliteit wilde oregano-olie. Minimaal 80% carvacrol. Alcoholvrij. Bevat geen additieven.

  Lees verder
  € 14,95
 8. Cat´s Pro Liquid Cat´s Claw Extract XP 130 ML

  Cat's Pro Liquid Cat's Claw Extract is gemaakt van 100% wilde Uncaria tomentosa (Kattenklauw) uit het Amazone Regenwoud van Peru.

  Lees verder
  € 29,95
 9. Global Healing Elderberry & Echinacea 59 ML
  Dit is de perfecte vegan mix van biologisch beschikbare, biologische vlierbessen (elderberry) en echinacea, ontworpen om een gezond immuunsysteem te ondersteunen. Help uw lichaam zichzelf te verdedigen tegen schadelijke organismen en seizoensgebonden stress met deze klassieke combinatie van aloude kruiden die veilig is voor het hele gezin! Lees verder
  € 19,95
 10. Global Healing Oregano Oil 29,6 ML

  Deze super potente oregano olie mix is rijk aan vitaminen, mineralen, en bevat maar liefst 80% carvacrol! Elke fles bevat ongeveer 30 ml en bevat 90-100 lege Koosjer gecertificeerde plantaardige capsules.

  Lees verder
  € 24,95
 11. Global Healing Plant-Based Immune Boost 59 ML
  Uw gezondheid op peil houden hoeft niet ingewikkeld te zijn. U kunt genieten van het gemak van een dagelijks, alles-in-één ondersteuningssupplement voor het immuunsysteem met Plant-Based Immune Boost. Het is een uitgebreide mix van biologische kruiden, paddenstoelen en aromaten, waaronder vlierbessen, echinacea en olijfblad. Lees verder
  € 29,95
 12. Global Healing Turmeric 59 ml

  Kurkuma + zwarte peper Raw Herbal Extract ™

  Dit premium kurkuma-extract is gemaakt van biologische Curcuma longa wortel en gemengd met zwarte peper extract voor maximale absorptie. Het bevat krachtige antioxidanten die bekend staan als curcuminoïden.

  Lees verder
  € 24,95
 13. Original Superfoods Biologische Gemberpoeder 80 Gram

  Gember heeft vele werkingen, het ondersteunt het lichaam bij vele ongemakken, zoals indigestie en pijn. Maar het is ook libido verhogend en heeft een verwarmend effect op het lichaam.

  Lees verder
  € 3,60
 14. Original Superfoods Biologische Oregano 30 Gram
  € 2,35
 15. Original Superfoods Fermented Turmeric 90 V-Caps Delayed Release (DR)

  Original Superfoods Fermented Turmeric bevat een compleet spectrum van actieve en heilzame voedingsstoffen in een vorm die het lichaam gemakkelijk kan opnemen op cellulair niveau en zonder dat het vooraf hoeft te worden gekookt, waardoor de voedingseigenschappen waar ze beroemd om zijn aanzienlijk worden verminderd.

  Lees verder
  € 30,80
 16. PRL Allicidin 60 V-Caps

  PRL Allicidin bevat o.a. Allicine Organosulfur Complex dat allicine levert, de legendarische organozwavel immuunsysteem verbinding in knoflook, gestabiliseerd door een uniek proces.

  Lees verder
  € 30,80

Producten 1-16 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren