PRL Premier Turmeric 60 V-caps

Kurkuma bevat een hoge concentratie van natuurlijke verbindingen bekend als curcuminoïdenn.

Op voorraad
€ 23,95
U ontvangt 23.95 punten. 23.95 punten = € 0,73
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 23:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

PRL Premier Turmeric 60 V-caps

Kurkuma (turmeric) wordt van oudsher gebruikt in de keuken gewoon als curry kruid. Kurkuma bevat een hoge concentratie van natuurlijke verbindingen bekend als curcuminoïdenn. Curcuminoïden bezitten belangrijke antioxidant eigenschappen.

De grondstoffen voor PRL Premier Turmeric zijn speciaal gekozen vanwege de superieure intrinsieke bio-energetische eigenschappen. Daarnaast voldoen ze aan PRL's strenge laboratoriumtests eisen. De kurkuma wordt geïmporteerd van Ayurvedische botanische telers in India, waar ze al eeuwen deze voedzame wortel op natuurlijke wijze cultiveren.

PRL Premier Turmeric 60 V-caps
Inhoud60 V-Caps
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenKurkuma (wortelstok) (Curcuma Longa) Plantaardige Capsules: Cellulose
Allergenen informatieAls u zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst advies vragen aan uw zorgverlener voor u dit product gebruikt. Buiten bereik van kinderen houden.
ToepassingNeem 1 capsule, 3 maal daags.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1 capsule - 60