Global Healing Oxy Powder 60 V-Caps

Oxy-Powder is een wetenschappelijk geformuleerd, geheel natuurlijk darmreinigingsproduct op basis van geozoneerde magnesium oxiden. Het wordt gebruikt om een opgeblazen gevoel, gas en constipatie geassocieerd met een ongezonde darm veilig te verlichten.

Op voorraad
€ 29,95
U ontvangt 29.95 punten. 29.95 punten = € 0,91
 • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
 • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
 • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
 • Klantenservice +31 (0)206701705
 • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
 • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
 • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Global Healing Center Oxy-Powder 60 V-Caps

Oxy-Powder is een wetenschappelijk geformuleerd, geheel natuurlijk darmreinigingsproduct op basis van geozoneerde magnesium oxiden. Het wordt gebruikt om een opgeblazen gevoel, gas en constipatie geassocieerd met een ongezonde darm veilig te verlichten.

De voordelen van Oxy-Powder:

 • Oxy-Powder maakt gebruik van vrijgegeven zuurstof om voorzichtig het hele spijsverteringskanaal te reinigen en ontgiften - niet alleen de dikke darm!
 • Bevat ingrediënten waarvan klinisch is aangetoond dat ze veilig en effectief zijn. Kruiden reinigingsmiddelen en laxeermiddelen kunnen gevaarlijk zijn!
 • Oxy-Powder maakt  met toxines gevulde ontlasting los zonder nadelige gevolgen voor de natuurlijke flora in de darmen.
 • Reinigt, doorspoelt en ontgift de dikke darm terwijl u slaapt - Hoe gemakkelijk is dat!
 • Maakt gebruik van zuurstof voor een zachte en veilige reiniging van onzuiverheden, toxinen en schadelijke organismen.

Reinigen met Oxy-Powder

Begin met het nemen vier capsules in glas water op een lege maag, voor het slapengaan. Als u de volgende dag niet drie tot vijf stoelgangen heeft, verhoog dan elke nacht de portie met twee capsules totdat drie tot vijf stoelgangen is bereikt. Ga vervolgens door met deze hoeveelheid voor vijf opeenvolgende dagen. Tip: voeg het sap van een halve citroen toe  aan een glas water om de effectiviteit van Oxy-Powder te verhogen.

Overnight Cleanse

Voeg 1 theelepel of het sap van een halve citroen toe aan een halve liter water. Neem daarbij zes tot acht capsules van Oxy-Powder voor het slapengaan. Oxy-Powder zal uw darmen reinigen terwijl u slaapt, zodat u zich de volgende ochtend van toxines kunt verlichten.

Onderhoudsdosis

Gebruik twee of drie keer per week (of naar behoefte) dezelfde hoeveelheid capsules die u voor de 5-daagse reiniging nam. Dit kan voor onbepaalde tijd worden genomen zonder dat het verslavend of schadelijk is voor uw lichaam. Doorgaan met de onderhoudsdosis zorgt ervoor dat uw darmkanaal schoon blijft.

Global Healing Oxy Powder 60 V-Caps
Inhoud60 V-Caps
Land van herkomstUS
IngrediëntenElementaire Magnesium, Citroenzuur, Biologische Acaciagom, Kosher Gecertificeerde Vegetarische Capsules
Allergenen informatieVrij van Gluten. Dit product is vegan.
ToepassingBegin met het nemen van 2 capsules met een glas gefilterd of gedistilleerd water van 235 ml op een lege maag voor het slapen gaan. Als je niet meer dan 3 tot 5 keer stoelgang hebt de volgende dag dan portie verhogen met 2 capsules elke nacht.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking2 capsules - 30