IJzer

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. BetterYou Iron Oral Spray

  De Iron Oral Spray levert 5 mg ijzer per 4 verstuivingen en is speciaal ontwikkeld om deze essentiële voedingsstof rechtstreeks in de mond te brengen. De minuscule druppeltjes absorberen snel en zorgen voor een snelle opname van voedingsstoffen.

  Lees verder
  € 12,95
 2. Global Healing Iron Fuzion 60 V-Caps

  Iron Fuzion is een plantaardige formule gemaakt met ijzer dat wordt gewonnen uit de bladeren van de kerrieboom. Het is gemengd met biologische tijm, echinaceawortel en fulvinezuur. Zacht voor je spijsvertering en perfect voor een gezonde levensstijl.

  Lees verder
  € 32,95
 3. PRL Premier Phyto-Iron 120 V-Caps

  Premier Phyto-Iron is een wetenschappelijk samengesteld voedingssupplement dat is ontworpen om lichaamsvriendelijk ijzer te leveren als zeer biologisch beschikbaar, plantaardig ijzer (niet-heemvorm) dat is geconcentreerd uit kerriebladextract. Het biedt een uitstekende 18 mg ijzer per portie.

  Lees verder
  € 36,95
 4. The Health Factory Nano IJzer 1000 ML

  Een volgens unieke methode geproduceerd mineraalwater, bestaande uit gezuiverd water met 25mg/l (25ppm) ultrakleine deeltjes puur ijzer.

  Lees verder
  € 65,00
 5. Nieuw
  Zooki Iron 30 V-Caps

  Deze liposomale formule biedt alle voordelen van ijzer, zonder de gebruikelijke spijsverteringsproblemen. Traditionele ijzersupplementen kunnen vaak de spijsvertering belasten, maar Zooki's Iron Zooki is zowel zacht als krachtig. Het combineert maximale opneembaarheid met minimale bijwerkingen, zodat je kunt profiteren van de voordelen van ijzer zonder ongemak.

  Lees verder
  € 29,99
per pagina