Bad Borstels

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Eco Bath Baby Brush Soft Goat Hair

  Onze Eco Bath Baby Brush Geitenhaar borstel is ideaal voor het zacht verzorgen van babyhaar en een rustgevende massage van de huid.

  Lees verder
  € 8,49
 2. Eco Bath Cellulite Hand Brush

  Onze Eco Bath Beukenhout Cellulite Handborstel vermindert de verschijning van cellulitis, verbetert de doorbloeding en vergemakkelijkt de verwijdering van lichamelijke gifstoffen.

  Lees verder
  € 5,99
 3. Eco Bath Natural Bristle Body Brush With Soft Bristles

  Onze Eco Bath Natural Bristle Body Brush met zachte haren zorgt voor een extra zachte exfoliatie, waardoor de huid zacht en glad wordt. Onze afneembare handgreep biedt extra controle, zodat u de moeilijk bereikbare plekken kunt borstelen.

  Lees verder
  € 11,95
 4. Eco Bath Natural Loofah Flat Brush

  Onze Eco Bath London Natural Loofah Brush met afneembare handgreep reinigt en revitaliseert je huid, zelfs op de moeilijkst bereikbare plaatsen. Het afneembare, gelakte handvat zorgt voor een ruim bereik. Exfolieert en verkwikt de huid Perfect voor voeten, knieën, benen of moeilijk bereikbare plaatsen.

  Lees verder
  € 8,99
 5. Eco Bath Natural Loofah Mitt

  Onze Natural Loofah reinigt en revitaliseert je huid. Traditioneel geteeld zonder het gebruik van chemicaliën of pesticiden op een kleine boerderij in de vruchtbare regio Antiochië in Zuid-Turkije. Onze Natural Plant Loofahs hebben een grote en lichte textuur die ze zachter maakt met meer flexibiliteit voor een effectieve reiniging en massage van de huid, met als extra voordelen dat ze snel drogen en bestand zijn tegen schimmelgroei.

  Lees verder
  € 5,95
 6. Eco Bath Natural Sisal Body Brush With Hard Bristles

  Onze Eco Bath Natural Sisal Body Brush met harde sisals zorgt voor een zachte exfoliatie, waardoor de huid zacht en glad wordt. Onze afneembare handgreep biedt extra controle, zodat je die moeilijk bereikbare plekken kunt borstelen.

  Lees verder
  € 11,95
 7. Eco Bath Natural Sisal Massage Hand Brush

  Onze Eco Bath Natural Sisal Massage Handborstel gemaakt van natuurlijke sisalplant, gelakt, gebogen en afneembaar beukenhout. Het is geschikt voor droog borstelen, exfoliëren en revitaliseren van je lichaam.

  Lees verder
  € 10,99
 8. Eco Bath Natural Sisal Olive Wood Body Brush

  Onze luxe Natural Sisal Olive Wood Body Brush is gemaakt van duurzaam olijfhout en sisalplant en gelakt. Deze borstel heeft een afneembare handgreep voor voldoende bereik met een riem aan de borstel zelf voor extra controle.

  Lees verder
  € 39,99
 9. Eco Bath Natural Sisal Sauna Brush

  Onze Natural Sisal Sauna Brush is het ideale hulpmiddel voor saunasessies, maar ook voor douchen en baden. De borstel heeft een lange steel zodat je moeiteloos al je lichaamsdelen kunt bereiken. De Sisal borstel is perfect voor het op natuurlijke wijze reinigen van je huid en het verwijderen van dode huidcellen.

  Lees verder
  € 8,50
per pagina