Accessories

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Nieuw
  Shampoo Bars Bamboo Zeepschaaltje

  Met het bamboe zeepschaaltje kun je optimaal gebruik maken van de Shampoo Bars, Body Bars en Conditioner Bars. Hij heeft drie openingen, zodat de bar kan uitlekken. Hierdoor drogen de bars sneller en gaan ze dus langer mee.

  Lees verder
  € 9,95
 2. Nieuw
  Shampoo Bars Bar Blikje Goud

  Bescherm jouw (Shampoo) Bar en neem overal mee naartoe in dit handige reisblikje.

  Lees verder
  € 3,95
 3. Nieuw
  Shampoo Bars Bar Blikje Zilver

  Bescherm jouw (Shampoo) Bar en neem overal mee naartoe in dit handige reisblikje.

  Lees verder
  € 3,95
 4. Nieuw
  Shampoo Bars Zeep Zakje

  Hang je favoriete Bar op en laat drogen. Met dit handige en natuurlijke Shampoo Bar zakje heb jij je Shampoo Bar altijd bij de hand.

  Lees verder
  € 3,95
  Niet op voorraad
 5. Nieuw
  Shampoo Bars Zeepschaatlje

  Bewaar jouw Shampoo Bars op deze zeepplank gemaakt van duurzaam bamboe.

  Lees verder
  € 14,95
 6. UpCircle 2 Mini Metal Scoops

  Twee mini schepjes in twee verschillende maten. Deze scoops zorgen ervoor dat jouw producten hygiënisch blijven en zijn een duurzaam alternatief voor plastic opties. Perfect voor gebruik met Cleansing Balm, Face Mask, Moisturiser, Body Scrub en Body Cream.

  Lees verder
  € 5,49
 7. UpCircle Bamboo Cotton Buds 200 Stuks

  Handig voor in elke badkamer - 200 bamboe sticks van hoge kwaliteit die een uitstekend, duurzaam alternatief zijn voor plastic. De sticks zijn gemaakt van een duurzame bron van bamboe en de tips zijn gemaakt van biologisch katoen.

  Lees verder
  € 5,49
 8. UpCircle Make Up Remover Pads 7 (herbruikbare) Rounds

  Herbruikbare hennep- en katoenen make-uppads. Het is tijd om afscheid te nemen van wegwerpdoekjes voor eenmalig gebruik, wattenschijfjes en watten! 7 pads inbegrepen, één voor elke dag van de week. 100% natuurlijke materialen: 70% hennep, 30% katoen.

  Lees verder
  € 10,99
 9. UpCircle Muslin Cloths 2 Stuks

  Twee gecertificeerde biologische ongebleekte dubbellaagse katoenen mousseline vierkante stof om de UpCircle Cleansing Balm en Face Mask te helpen verwijderen. Volledig ongebleekt en ongeverfd. Natuurlijk gebroken wit open weefsel, lichtgewicht en wasbaar in de machine.

  Lees verder
  € 12,99
 10. UpCircle Tube Squeezer Key

  Voor elke laatste druppel! Deze metalen sleutel is het perfecte accessoire om je te helpen elk klein beetje van je favoriete scrub uit zijn aluminium tube te persen. Zeg vaarwel tegen afval en hallo tegen duurzame tevredenheid!

  Lees verder
  € 4,49
per pagina