Maandverband

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Cottons Biologisch Maandverband Met Vleugels Maxi 10 Stuks

  Cottons Biologisch Maandverband Maxi is perfect voor vrouwen met een gemiddelde tot zware menstruatie en geschikt voor gebruik 's nachts. Onze Maxi Pad is dikker dan onze ultradunne pads en kan meer vloeistof opnemen. Onze pads zijn ademend, superabsorberend en hebben een set veilige vleugels om je de hele dag comfortabel en lekvrij te houden.

  Lees verder
  € 3,59
 2. Cottons Biologisch Maandverband Nacht Met Vleugels 10 Stuks

  Gemaakt met 2 sets vleugels om je maandverband op zijn plaats te houden terwijl je slaapt. Cottons Biologisch Maandverband Nacht is ideaal voor vrouwen die 's nachts zwaarder bloeden en extra bescherming willen tijdens het slapen. Onze Maandverbanden Nacht zijn langer dan dagpads, omdat ze speciaal zijn ontworpen om te worden gebruikt terwijl je slaapt, waardoor je extra veiligheid en vertrouwen krijgt om te slapen zonder te lekken.

  Lees verder
  € 3,79
 3. Cottons Biologisch Maandverband Ultradun Met Vleugels Regular 14 Stuks

  Cottons Biologisch Maandverband Ultradun is perfect voor vrouwen met een medium flow. Onze maandverbanden zijn ultradun, superabsorberend, ademend en voorzien van vleugels zodat jij je de hele dag comfortabel en lekvrij voelt. Cottons Organic Ultra-Thin Regular Pads zijn gemaakt van 100% gecertificeerd biologisch katoen, waardoor ze ideaal zijn voor vrouwen met een gevoelige of geïrriteerde huid.

  Lees verder
  € 3,75
 4. Cottons Biologisch Maandverband Ultradun Met Vleugels Super 12 Stuks

  Cottons Biologisch Maandverband Ultradun Super is ideaal voor vrouwen met een hevige menstruatie en geeft je een geweldige bescherming voor dagelijks gebruik en 's nachts. Onze maandverbanden zijn ultradun, superabsorberend, ademend en voorzien van vleugels zodat jij je de hele dag en nacht comfortabel en veilig voelt. Gemaakt van 100% gecertificeerd biologisch katoen, waardoor ze ideaal zijn voor vrouwen met een gevoelige of geïrriteerde huid.

  Lees verder
  € 3,75
 5. Cottons Pre-Menopauze Maandverband 8 Stuks

  Gemaakt met 2 sets vleugels om je maandverband gedurende de hele dag op zijn plaats te houden. Cottons Pre-menopauze Pads zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de onregelmatige en zware bloedingen die vrouwen tijdens de menopauze kunnen hebben.

  Lees verder
  € 4,25
per pagina