Over Unlimited Health

Unlimited Health Magazijn

Unlimited Health is in 1998 opgericht door Helen Beliën, als sluitstuk van haar zoektocht naar gezonde voeding en vitaliteit.

Daarmee is Unlimited Health pionier in de rawfood/superfood branche met inmiddels het meest veelzijdige aanbod. En dankzij de jarenlange ervaring en ontwikkeling, kan Unlimited Health je écht van dienst zijn met professioneel advies.

Helen heeft veel geëxperimenteerd met de vegetarische, veganistische en vedische keuken, macrobiotiek en uiteenlopende ‘health’-oplossingen, maar het kwartje viel pas toen zij startte met rawfood.

Na deze fantastische ontdekking stortte ze zich in deze (gezondheids)wereld, die inmiddels steeds meer voet aan de grond lijkt te krijgen.

Na reizen naar onder andere Engeland en Amerika om direct met experts in contact te komen, besloot Helen dat het tijd was om haar eigen onderneming in Nederland te starten.

Ze investeerde in de nodige apparatuur, zoals een dehydrator, Vitamix blender en keukenmachine en zweert sindsdien zelf ook bij het rawfood principe.

Na jaren van kennisverbreding en van ontwikkeling en optimalisering van Unlimited Health, staat de organisatie als een huis en vinden steeds meer mensen de weg naar deze nieuwe, gezondere leefstijl.

Uiteraard wil Unlimited Health ook in de toekomst een waardevolle bijdrage blijven leveren aan (de ontwikkeling van) vitaliteit, en van gezondheid in het algemeen. Het is onze belangrijkste doelstelling en intentie om een zo breed mogelijk publiek te voorzien van 's werelds beste natuurlijke (alternatieve) gezondheidsproducten. Daarbij gaat onze sterke voorkeur uit naar natuurlijk, biologisch en zeker plantaardig!

In 2020 hebben we besloten om de fysieke winkel en het gezondheidscentrum inclusief yoga te sluiten en ons volledig te richten op de online shop. De winkel in Amsterdam was voor het laatst open op 15 augustus. Op unlimitedhealth.nl vind je de beste kwaliteit superfoods, rawfood, supplementen, natuurlijke verzorgingsproducten en non-food producten zoals blenders en juicers. We blijven continu op zoek naar toevoegingen aan ons assortiment en de website zal steeds verder uitgebreid en verbeterd worden. 

Wij mogen al 5 jaar het Thuiswinkel Waarborg tonen. Zo weet u dat u veilig bij ons kunt shoppen.

Wilt u via e-mail op de hoogte blijven van de nieuwste producten, acties en aanbiedingen van Unlimited Health? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief (2 x per maand) waarin u op de hoogte wordt gehouden. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie.