Over Unlimited Health

Een stukje historie.

Unlimited Health is in 1998 opgericht door Helen Beliën, als sluitstuk van haar zoektocht naar gezonde voeding en vitaliteit.

Daarmee is Unlimited Health pionier in de rawfood/superfood branche met inmiddels het meest veelzijdige aanbod. En dankzij de jarenlange ervaring en ontwikkeling, kan Unlimited Health je écht van dienst zijn met professioneel advies.

Helen heeft veel geëxperimenteerd met de vegetarische, veganistische en vedische keuken, macrobiotiek en uiteenlopende ‘health’-oplossingen, maar het kwartje viel pas toen zij startte met rawfood.

Na deze fantastische ontdekking stortte ze zich in deze (gezondheids)wereld, die inmiddels steeds meer voet aan de grond lijkt te krijgen.

Na reizen naar onder andere Engeland en Amerika om direct met experts in contact te komen, besloot Helen dat het tijd was om haar eigen onderneming in Nederland te starten.

Ze investeerde in de nodige apparatuur, zoals een dehydrator, Vitamix blender en keukenmachine en zweert sindsdien zelf ook bij het rawfood principe.

Na jaren van kennisverbreding en van ontwikkeling en optimalisering van Unlimited Health, staat de organisatie als een huis en vinden steeds meer mensen de weg naar deze nieuwe, gezondere leefstijl.

Uiteraard wil Unlimited Health ook in de toekomst een waardevolle bijdrage blijven leveren aan (de ontwikkeling van) vitaliteit, en van gezondheid in het algemeen.

In de (online) winkel vindt je de beste kwaliteit superfoods, rawfood, supplementen, natuurlijke verzorgingsproducten en non-food producten zoals blenders en juicers. Unlimited Health heeft ook een gezondheidscentrum waar je onder andere terecht kunt voor yogalessen, magnesiumbaden, infrarood sauna en waar je een afspraak kunt maken bij 1 van de therapeuten voor diverse behandelingen. Voor een overzicht van alle behandelingen klik hier.

In de bistraw van Unlimited Health kun je elke dag genieten van een vers gemaakte sap of smoothie. Ook worden er elke dag verse biologische rawfood maaltijden en snacks gemaakt.

Dus we zien je graag bij ons in Amsterdam!