Anima Mundi Etherische Oliën

Anima Mundi is er trots op alleen biologische, ethisch wild geoogste of duurzaam gekweekte etherische oliën aan te bieden. Onverdund, vrij van giftige oplosmiddelen en verdunningsmiddelen. Anima Mundi ondersteunt rechtstreeks kleine boeren en ecoprojecten die zich inzetten om in het wild te herbeplanten en echt schone etherische oliën te produceren.

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Anima Mundi Australian Sandalwood Essential Oil 15 ml

  Sandelhout heeft een diep, nootachtig en aards aroma met een uitgesproken houtachtige geur. Wanneer deze etherische olie ouder wordt, wordt het de fijnste van alle houtachtige geuren. Sandelhout is een van de meest waardevolle etherische oliën op de markt. Er zijn minstens vijf soorten sandelhoutbomen die worden gebruikt om etherische olie te maken, waarvan er enkele bedreigd zijn.

  Lees verder
  € 104,95
 2. Anima Mundi Bergamot Essential Oil 15 ml

  Bergamotolie is een van 's werelds meest geliefde citrusoliën. De voordelen van deze olie zijn talrijk, en zijn aromatische profiel is zo overtuigend dat het al eeuwenlang wordt gebruikt in de parfum- en zoetwarenindustrie. De heldere zoetheid van bergamot heeft de neiging om grote glimlachen te veroorzaken wanneer er een paar druppels aan je verstuiver worden toegevoegd.

  Lees verder
  € 36,95
 3. Anima Mundi Bhutan Cypress Essential Oil 15 ml

  Onze Bhutan Cipres Etherische Olie wordt gedestilleerd uit cipresbladeren en takken die met de hand zijn geoogst van bomen die tot wel 150 voet de lucht in rijzen. De ongerepte omgeving in Bhutan schenkt deze verfrissende elixir krachtige aromatherapeutische eigenschappen. Cipres Etherische Olie verdiept en vergroot de ademhaling en is zeer gunstig om te gebruiken in je verstuiver of formuleringen in tijden van stress, slaapverlies of hormonale uitdagingen. 

  Lees verder
  € 39,95
 4. Anima Mundi Blue Chamomile Essential Oil 15 ml

  Kalmerend en verkoelend, onze biologische Blauwe Kamille-olie behoort tot de meest ondersteunende oliën voor een gezonde ontstekingsreactie die te vinden is in de farmacopee van de natuur. Al sinds de oudheid gebruikt, en bekend als "Duitse kamille", is deze verwant van de madelief ook een van de zachtste oliën: ideaal voor kinderen, ouderen en mensen met een gevoelige huid. 

  Lees verder
  € 62,95
 5. Anima Mundi Clary Sage Essential Oil 15 ml

  Zoet kruidachtig met tonen van thee en wijn, Clary Sage etherische olie heeft de zeldzame eigenschap om de gestreste zenuwen en emoties die worden veroorzaakt door de hormonale cyclus te kalmeren, en heeft de olie de liefdevolle bijnaam "vrouwenolie" opgeleverd. Stoomgedestilleerd uit de bloemen, zijn de kenmerkende thee-achtige bloemige noten van Clary Sage etherische olie het signaal dat diepe emotionele zuivering en ontspanning onderweg zijn.

  Lees verder
  € 35,95
 6. Anima Mundi Complete Ylang Ylang Essential Oil 15 ml

  Ylang-ylang is een verkoelende olie die kalmerend en rustgevend is voor het hart en de stemming. Deze ongelooflijk luxe olie wordt al eeuwenlang vertrouwd voor het verfraaien van de huid. Ylang-ylang staat bekend als een natuurlijke regulator van talg en kan met gelijk effect worden aangebracht op zowel rijpe als jeugdige huid vanwege zijn balancerende effect op beide huidtypes. 

  Lees verder
  € 32,95
 7. Anima Mundi Corsican Helichrysum Essential Oil 15 ml

  Vooraanstaand onder alle krachtige oliën in de aromatherapie staat Helichrysum, waar het ook bekend staat als "onsterfelijk" en "immortelle." Helichrysum is ongeëvenaard in zijn vermogen om de gezondheid en het herstel van de huid te ondersteunen. Het is dé olie bij uitstek voor huidverzorging en herstellende serums. Helichrysum is krachtig, veilig en buitengewoon effectief. Deze buitengewone destillatie van immortelle, met zijn rijke, kruidige, honingachtige boeket, is even geschikt voor zowel topische toepassingen als voor het maken van parfums.

  Lees verder
  € 144,95
 8. Anima Mundi Eucalyptus Essential Oil 15 ml

  Gekenmerkt door een frisse, schone geurnoot is Eucalyptus radiata, of smalbladige Eucalyptus, een verkoelende natuurlijke ondersteuning voor diepe en heldere ademhaling. Rijk aan cineolen wordt het beschouwd als de meest therapeutisch veelzijdige van alle Eucalyptusoliën. Reinigend en doordringend kan Eucalyptusolie topisch, verdampt of in inhalatietherapie worden gebruikt om vermoeide of overwerkte lichamen te ondersteunen bij het reinigen en revitaliseren.

  Lees verder
  € 28,95
 9. Anima Mundi Frankincense Essential Oil 15 ml

  Wierook (Frankincense) behoort tot de meest gebruikte van alle etherische oliën. De voordelen ervan zijn talrijk en het wordt al duizenden jaren uitgebreid gebruikt in traditionele culturen. Wierookolie wordt geëerd vanwege de krachtig opbeurende en verhelderende effecten op het lichaam en de geest. Wanneer het in je huis wordt verspreid, biedt het bescherming voor jou en je familie en bevordert het gezonde stemmingen. Het zal de geur van je huis veranderen in die van een tempel!

  Lees verder
  € 26,95
 10. Anima Mundi Lavender Kashmir Essential Oil 15 ml

  Lavendel etherische olie zou een vast onderdeel moeten zijn in elk huishouden. De verkoelende, ontspannende en opbeurende effecten van lavendel worden al duizenden jaren wereldwijd gekoesterd. Lavendelolie wordt met name in volkstradities geëerd vanwege zijn diepgaande vermogen om een oververhit lichaam te verkoelen. Je zult moeilijk een olie vinden die meer glimlachen op mensen hun gezichten heeft getoverd!

  Lees verder
  € 32,95
 11. Anima Mundi Patchouli Essential Oil 15 ml

  Deze Indiase Patchouli is een van de mooiste, eersteklas Patchoulis die vandaag de dag beschikbaar zijn. Deze olie heeft een veel fijnere en vollere geur dan die Patchoulis die niet voldoende tijd hebben gehad om te rijpen en zich te ontwikkelen. Patchouli heeft een buitengewoon rijke, zoet-kruidige, aromatische, kruidige en houtachtig-balsemachtige geur. 

  Lees verder
  € 29,95
 12. Anima Mundi Ravensara Essential Oil 15 ml

  Een van de meer therapeutisch effectieve maar toch zachte oliën van de natuur, Ravensara staat misschien het meest bekend om zijn affiniteit voor het zuiveren en kalmeren van de luchtwegen. Deze olie heeft een schone, kamferachtige en licht fruitige geur. Houd een fles van deze unieke olie bij de hand tijdens de uitdagende wintermaanden. 

  Lees verder
  € 30,95
 13. Anima Mundi Rose Geranium Essential Oil 15 ml

  De verkoelende, opbeurende Geranium met een rozengeur uit Zuid-Afrika wordt al lange tijd bewonderd, zowel vanwege de heerlijke complexiteit van haar bouquet als vanwege het brede scala aan toepassingen. Met een nadrukkelijke, geurige mix van rozen en citrus, wordt deze variëteit van Geranium geoogst uit de bladeren en bloemen van de plant. Geranium's veelzijdigheid als etherische olie is bekend bij zowel parfumeurs als aromatherapeuten.

  Lees verder
  € 32,50
 14. Anima Mundi Rose Otto Essential Oil 15 ml

  Roos Otto is een hoogwaardige etherische olie uit de Vallei van de Rozen in Centraal-Bulgarije. De onze is verdund met Jojoba-olie, zodat deze rechtstreeks op de huid kan worden aangebracht. De sublieme geur van Rosa damascena is zoet en vol, fris, warm en bloemig met hints van citrus en aards groen. Het is werkelijk prachtig! Roos Otto heeft verschillende toepassingen in aromatherapie, huidverzorging en parfumerie gedurende duizenden jaren. 

  Lees verder
  € 67,95
 15. Anima Mundi Rosewood Essential Oil 15 ml

  Rozenhout Essentiële Olie is een balancerende olie die gevoelens van stress kan verlichten en gevoelens van rust kan brengen. Deze essentiële olie is geweldig voor gebruik in energetisch en spiritueel werk. De hoge niveaus van linalool in Rozenhout Essentiële Olie hebben er ook voor gezorgd dat het een standaard is geworden in de parfumerie. Rozenhout essentiële olie is historisch gebruikt in veel commerciële parfums.

  Lees verder
  € 39,95
 16. Anima Mundi Tulsi Holy Basil Essential Oil 15 ml

  Een krachtig aromatisch kruid dat uitgebreid wordt gebruikt in zowel de Ayurvedische leer als de volksgeneeskunde, wordt Tulsi, of Heilige Basilicum, beschouwd als een zuiveraar van de geest, het lichaam en de ziel. Tulsi heeft een bijzondere plaats in de hindoetempels in heel India, waar het wordt geplant vanwege zijn gunstige en beschermende krachten. De unieke combinatie van krachtige en geurige eigenschappen heeft deze scherpe, frisse, kruidig-muntachtige olie de titel "Elixer van het Leven" opgeleverd. 

  Lees verder
  € 26,95
per pagina