Himalaya Magnesium

Himalaya Magnesium

Himalaya magnesium chloride: ontstaan door zee, zon en wind.

Himalaya magnesium is een magnesiumchloride van ongekende zuiverheid, waardoor het na winning niet gezuiverd of geraffineerd hoeft te worden. Puur vanuit de natuur, zoals ons lichaam het nodig heeft en kan verdragen.

Ecologisch verantwoorde winning in Tibet

De winning van Himalaya Magnesium chloride in Tibet is totaal verschillend dan dat van bijvoorbeeld Zechstein magnesium. Beide bronnen zijn ontstaan uit miljoenen jaren oude zeeën, diep onder de grond. Hoewel we kunnen aannemen dat de kwaliteit van beide magnesiumbronnen gelijkwaardig is, zit het grote verschil hem in de manier van winning en de verdere verwerking tot een product wat geschikt is voor transdermale (via de huid) toepassingen.

De fabriek van Zechstein magnesium is vooral bekend om zijn DEAD Burned Magnesia, een product om vuurvaste stenen voor ovens van te maken. Slechts een heel klein deel wordt na grondige reiniging gebruikt voor de cosmetische industrie.

Magnesium chloride uit de Himalaya is natuurlijk gefilterd door poreus gesteende. Het is een unieke door de wind en zon gedroogde magnesium en daardoor zachter en aangenamer voor de huid. Himalaya magnesium is de meest pure ongeraffineerde magnesium ter wereld en bevat de meeste levenselementen in hun oorspronkelijke samenstelling en verhoudingen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Himalaya Vloeibaar Elementair Magnesium 250 ml
  € 27,95
 2. Himalaya Vloeibaar Elementair Magnesium 100 ml
  € 15,95
 3. Original Bodycare Himalaya Magnesium Vlokken 1000 Gram
  € 7,95
 4. Original Bodycare Himalaya Magnesium Vlokken 4000 Gram Sale
  Original Bodycare Himalaya Magnesium Vlokken 4000 Gram
  Normale prijs € 31,80 Aanbieding € 27,95
 5. Original Bodycare Himalaya Magnesium Spray 200 ML
  € 16,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren