Nieuw

PRL Premier Phyto-Iron 120 V-Caps

Premier Phyto-Iron is een wetenschappelijk samengesteld voedingssupplement dat is ontworpen om lichaamsvriendelijk ijzer te leveren als zeer biologisch beschikbaar, plantaardig ijzer (niet-heemvorm) dat is geconcentreerd uit kerriebladextract. Het biedt een uitstekende 18 mg ijzer per portie.

Op voorraad
€ 34,95
U ontvangt 34.95 punten. 34.95 punten = € 1,06
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

PRL Premier Phyto-Iron 120 V-Caps

Premier Phyto-Iron is een wetenschappelijk samengesteld voedingssupplement dat is ontworpen om lichaamsvriendelijk ijzer te leveren als zeer biologisch beschikbaar, plantaardig ijzer (niet-heemvorm) dat is geconcentreerd uit kerriebladextract. Het biedt een uitstekende 18 mg ijzer per portie.

Premier Phyto-Iron bevat een glutenvrije, sojavrije, op de natuur gebaseerde ijzerbron die verteringsvriendelijk is en gemakkelijk te verdragen is in vergelijking met de standaard synthetische ijzersupplementen (zoals ferrosulfaat).

Het kerriebladextract van Premier Phyto-Iron is minutieus gestandaardiseerd en zorgvuldig verwerkt om het ijzer in zijn meest lichaamsvriendelijke vorm te houden als een compleet ferritinemolecuul dat het lichaam in staat stelt deze micronutriënt als geheel gemakkelijk te herkennen, te metaboliseren en op de juiste manier te absorberen.

PRL Premier Phyto-Iron 120 V-Caps
Inhoud120 V-Caps
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenIJzer, Curry (blad) Extract (Murraya koenigii), MCT Oil Extract Overige Ingredienten: Rijstconcentraat (Oryza sativa), Capsules (Cellulose, Water), Acaciagom
Allergenen informatieAccidentele overdosering van ijzerbevattende producten is een belangrijke oorzaak van dodelijke vergiftiging bij kinderen onder de 6 jaar. Houd dit product buiten het bereik van kinderen. In geval van accidentele overdosering, onmiddellijk een arts of antigifcentrum bellen. Alleen gebruiken als de verzegeling intact is. Raadpleeg uw arts of therapeut als u zwanger bent of borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of een medische aandoening heeft, voordat u dit of enig ander product gebruikt.
ToepassingVoor algemene ijzerondersteuning, neem dagelijks 4 capsules bij de maaltijd. Accidentele overdosering van ijzerbevattende producten is een belangrijke oorzaak van dodelijke vergiftiging bij kinderen onder de 6 jaar. Houd dit product buiten het bereik van kinderen. In geval van accidentele overdosering, onmiddellijk een arts of antigifcentrum bellen. Alleen gebruiken als de verzegeling intact is. Raadpleeg uw arts of therapeut als u zwanger bent of borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of een medische aandoening heeft, voordat u dit of enig ander product gebruikt.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren. Accidentele overdosering van ijzerbevattende producten is een belangrijke oorzaak van dodelijke vergiftiging bij kinderen onder de 6 jaar. Houd dit product buiten het bereik van kinderen.
Portie | Portie per Verpakking4 capsules - 30
Anderen bekeken ook
Vaak samen gekocht met