PRL B12-ND 54 ml

Premier Research Labs B12-ND bevat volledig actieve co-enzymen van vitamine B12 die rijk zijn aan de gewenste' bloedcirculerende vormen 'van vitamine B-12, namelijk methylcobalamine, adenosylcobalamine en hydroxycobalamine. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Op voorraad
€ 24,95
U ontvangt 24.95 punten. 24.95 punten = € 0,76
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:30)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

PRL B12-ND 54 ml

PRL B12-ND bevat volledig actieve co-enzymen van vitamine B12 die rijk zijn aan de gewenste "bloedcirculerende vormen" van vitamine B-12, namelijk methylcobalamine, adenosylcobalamine en hydroxycobalamine. B12-ND is een door probiotica gefermenteerde vitamine B12-formule die gebruikmaakt van een unieke probiotische cultuur die snelle orale toediening mogelijk maakt met superieure bio-energetische eigenschappen. Onze probiotische fermentatie wordt gekweekt zonder het gebruik van dierlijke bronnen, waardoor het geschikt is voor vegetariërs en veganisten.

Hersenen en zenuwgezondheid

De volledig actieve co-enzymen van vitamine B12, met name methylcobalamine, kunnen een gezonde hersencelactiviteit ondersteunen, waaronder geheugen, stemming en cognitieve gezondheid. Bovendien bevordert methylcobalamine neurologische functies door de eiwitsynthese aan te moedigen om gezonde zenuwcellen in stand te houden.

Energiemetabolisme en bloedgezondheid

Het is het co-enzym van vitamine B12, methylcobalamine, dat synergetisch werkt met andere B-vitamines om de gezondheid van DNA en rode bloedcellen te ondersteunen. Door een reeks biochemische reacties met homocysteïne zijn deze co-enzymfactoren van vitamine B12 niet alleen belangrijk voor het energiemetabolisme, maar ook cruciaal voor de methioninesynthase-route, en ondersteunen ze een gezond homocysteïnemetabolisme en de productie van S-adenosylmethionine (SAMe). Methylcobalamine, de co-enzymvorm van vitamine B12, is de voorkeursvorm van B12 die nodig is voor homocysteïnemodulatie en de vorming van methyldonoren die betrokken zijn bij de cardiovasculaire functie, slaap, vorming van bloedcellen en zenuwfunctie.

Probiotisch gekweekt afgiftesysteem

B-12ND is een revolutionair, zeer goed opneembaar toedieningssysteem gemaakt met onze kenmerkende probiotische gekweekte technologie. Door middel van een micro-gekweekt toedieningssysteem is het het eerste B12-nutraceutische preparaat dat is ontworpen om een ​​snelle opname van deze bloedcirculerende vormen van B-12 te verzekeren. Zelfs mensen met een slechte spijsvertering kunnen profiteren van de volledige voordelen van b12's zeer biologisch beschikbare co-enzym B12 vloeibare voedingsstoffen. Geen enkele andere vorm van B-12 kan dit type biologische beschikbaarheid en kwaliteit bieden.

Ondersteuning van energie, geheugen, stemming, cognitieve gezondheid, homocysteïnemodulatie en neurologische functie.

Premier Research Labs B-12 ND levert ongeëvenaarde resultaten voor wanneer u deze het meest nodig heeft. Niets werkt zo goed als B-12 ND!

PRL B12-ND 54 ml
Inhoud54 ml
Land van herkomstVS
IngrediëntenVitamine B12 (als methylcobalamine, adenosylcobalamine en hydroxycobalamine) gefermenteerd in probiotische culturen, Gezuiverd Water, Alcohol, Melasse, Rietsuiker.
Allergenen informatieProbiotische cultuur geïnactiveerd na fermentatie; geconserveerd met biologische alcohol.
ToepassingNeem 1/4 theelepel gemengd in 120 ml water per dag. Schudden vóór gebruik.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesBewaar op een koele, droge plaats, buiten bereik van kinderen.
Portie | Portie per Verpakking1,25 ml / 44
Vaak samen gekocht
Klanten Bekeken Ook