PRL Liquid Zinc Ultra 235 ml

PRL Liquid Zinc Ultra bevat zinksulfaat-heptahydraat, een gehydrateerde vorm van zinksulfaat. Het levert zink in een ionische vorm - de meest effectieve vorm. Deze zeer goed opneembare vorm van zink biedt een ondersteuning voor zinksuppletie voor een normaal immuunsysteem.

Op voorraad
€ 22,95
U ontvangt 22.95 punten. 22.95 punten = € 0,70
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

PRL Liquid Zinc Ultra 235 ml

Zeer goed opneembare vloeibare zink.

Hoewel zink een kritische micronutriënt is, is het type zink in supplementen belangrijk om de meest gunstige immuunreactie op te wekken. Sommige zinksupplementen op de markt zijn geformuleerd met zinkoxide of zinkcarbonaat, die gedeeltelijk slecht worden geabsorbeerd vanwege hun minimale ionische lading. Zinksulfaat-heptahydraat, een gehydrateerde vorm van zinksulfaat, levert daarentegen zink in een ionische vorm - de meest effectieve vorm. Deze zeer goed opneembare vorm van zink biedt een ondersteuning voor zinksuppletie voor een normaal immuunsysteem.

Om cellen te onderscheiden die deel uitmaken van het eigen gezonde weefsel van het lichaam en van cellen die een bedreiging vormen voor het immuunsysteem, communiceren immuuncellen interactief met elkaar. Om deze communicatie succesvol te laten zijn, moeten de immuuncellen gezonde receptoren hebben. Liganden, die binden aan de buitenkant van het receptoroppervlak en het mogelijk maken om het te activeren, zijn cruciaal voor dit proces. Zink werkt samen met veel liganden ter ondersteuning van deze complexe celsignalering, het proces, een belangrijk onderdeel van een gezonde immuunsysteemfunctie.

PRL Liquid Zinc Ultra 235 ml
Inhoud235 ML
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenZink (Zinksulfaat Heptahydraat) Andere Ingredienten: Gezuiverd Water
Allergenen informatieAls u zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst advies vragen aan uw zorgverlener voor u dit product gebruikt. Buiten bereik van kinderen houden.
ToepassingAls supplement: neem dagelijks 1 theelepel in water of sap of zoals voorgeschreven door een gezondheidsdeskundige. Voor gebruik als zink-test: houd 1 theelepel in de mond gedurende 15 seconden. Als een onmiddellijke perceptie van smaak optreedt, kan de persoon een adequate zinkstatus hebben. Als een gebrek aan smaak of vertraging in smaakperceptie optreedt, kan dit duiden op een zinkgebrek. Liquid Zinc Ultra kan na het testen worden ingeslikt.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking5 ML - 47
Anderen bekeken ook
Vaak samen gekocht met