Nascent Iodine 2% 29,6 ML

Nascent Iodine is een consumeerbare jodium in zijn atomaire vorm in plaats van de moleculaire vorm. Nascent Iodine wordt door het lichaam herkend als hetzelfde jodium dat door de schildklier wordt aangemaakt en wordt moeiteloos door het lichaam opgenomen. Jodium heeft de mogelijkheid om weerstand te bieden tegen straling en is o.a. nodig voor de schildklier om zijn werk goed uit te voeren.

Op voorraad
€ 29,95
U ontvangt 29.95 punten. 29.95 punten = € 0,91
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Nascent Iodine 2% 29,6 ML

Jodium heeft de mogelijkheid om weerstand te bieden tegen straling. Jodium is nodig voor de schildklier om zijn werk goed uit te voeren.

Nascent Iodine is een consumeerbare jodium in zijn atomaire vorm in plaats van de moleculaire vorm. Nascent Iodine heeft een enorme energie die vrijkomt wanneer het wordt ingenomen. Het wordt erkend door het lichaam als hetzelfde jodium dat wordt geproduceerd door de schildklier en moeiteloos geabsorbeerd.

Zeewier, vis, groente, rauwe zonnebloempitten, zijn goede bronnen van jodium, maar hebben vaak niet de noodzakelijke hoeveelheden om de schildklier volledig te ondersteunen voor een goede homeostase in het lichaam.

Alle cellen in je lichaam bevatten en maken gebruik van jodium. Het is geconcentreerd in het klierstelsel van je lichaam, met de grootste hoeveelheden in de schildklier.

Nascent Iodine 2% 29,6 ML
Inhoud29,6 ML
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenNascent Iodine (jodium) in een basis van Demeter gecertificeerde Biodynamische druivenalcohol.
Allergenen informatieBevat geen additieven. Buiten bereik van kinderen houden. Niet gebruiken als u zwanger bent, borstvoeding geeft of schildklier problemen heeft. Overschrijdt niet de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.
ToepassingNeem tot 6 druppels per dag. Oplossen in water en innemen op een lege maag. Eén druppel = 400 mcg jodium. Het wordt aanbevolen om de dosis te verspreiden over de dag.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking-