PRL Premier Oregano Oil 15 ml

Europese etherische olie van oregano.

Op voorraad
€ 31,95
U ontvangt 31.95 punten. 31.95 punten = € 0,97
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 23:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

PRL Premier Oregano Oil 15 ml

Premier Oregano-olie bevat de etherische olie van oregano afgeleid van de bladeren en bloemen van de Oreganum vulgare, de echte oregano-soort. Origanum vulgare is een overblijvend kruid en lid van de muntfamilie, lamiaceae, afkomstig uit West- en Zuidwest-Eurazië en het Middellandse Zeegebied. De plant wordt 1 meter hoog, met donkergroene bladeren en een majestueuze paarse bloem. Het kan tot 100 pond oreganoplanten kosten om 1 pond van de etherische olie van wilde oregano te maken. De olie van oregano bevat veel fenolische verbindingen zoals carvacrol, waardoor deze geconcentreerde natuurlijke olie erg krachtig is.

De Grieken en Romeinen hadden een grote waardering voor oregano en inheemse culturen hebben het sinds de oudheid gebruikt. In feite komt de naam, "Oregano", van de Griekse woorden "oros" en "ganos", die woorden zijn voor "berg" en "vreugde" - oregano betekent letterlijk "vreugde van de berg".

Kies alleen het beste

Het gehalte aan voedingsstoffen van oregano en de fytochemische eigenschappen kunnen dramatisch variëren, afhankelijk van de oogst- en productiemethoden. We hebben ontdekt dat veel planten niet op de juiste manier worden gekweekt en niet het volledige spectrum van voordelen bieden die doorgaans worden genoemd in de wetenschappelijke literatuur waarnaar we op zoek zijn.

Het langdurig drogen van de plant op hoog vuur kan zowel de sterkte als de samenstelling van de kritische fytonutriënten in oregano beïnvloeden. De gedroogde bloemen en bladeren van de wilde oreganoplant moeten worden geoogst wanneer het oliegehalte van de plant het hoogst is en moeten goudkleurig tot donkergeel zijn, met een sterke kruidige geur.

Oregano van goede kwaliteit moet een kruidig ​​aroma hebben met een intense smaak die sterk genoeg kan zijn om de tong een paar seconden te verdoven. Voordat de bereiding van de oregano-olie begint, verifiëren de wetenschappers in ons door de FDA geïnspecteerde laboratorium eerst de botanische identiteit van de oregano (dit helpt om grondstoffen uit te sluiten die mogelijk zijn vervalst met de verkeerde soort of andere look-alike kruiden zoals marjolein of tijm).

Vervolgens voltooien onze wetenschappers een diepgaande fytoforensische screening waarbij we inspecteren op ongewenste anorganische materialen zoals herbiciden en pesticiden. Onze PRL-kwaliteitsgarantie zorgt ervoor dat onze oregano-olie voldoet aan de FDA-vereisten voor identiteit, zuiverheid, sterkte, samenstelling tijdens het testen op verontreinigingen zoals zware metalen (inclusief arseen, kwik, cadmium en lood), resterende oplosmiddelen in extracten en pathogene microbiologie. De grondstoffen in dit product zijn niet geëxtraheerd met oplosmiddelen of door hitte beschadigd.

Je regelmatig goed voelen is niet meer zomaar een "gegeven" - je moet ervoor werken. We raden je aan om actie te ondernemen om jezelf te transformeren, zodat je je leven ten volle kunt leven. Het toevoegen van Premier Oregano-olie aan uw dagelijkse voedingsregime is een winnende oplossing.

PRL Premier Oregano Oil 15 ml
Inhoud15 ML
Land van herkomstEU
IngrediëntenOregano Olie Andere Ingredienten: Extra Vierge Olijfolie
Allergenen informatieAls u zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst advies vragen aan uw zorgverlener voor u dit product gebruikt. Buiten bereik van kinderen houden.
ToepassingNeem 5 druppels, 2 maal daags met wat eten. Als na het innemen een hitte sensatie begint is dit normaal bij gebruik. Vermijdt contact met de ogen en genitalien.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking0.09 ML - 166