BetterYou Turmeric Oral Spray 25 ML

BetterYou Turmeric Oral Spray maakt gebruik van een uniek moleculair inkapselingsproces dat ervoor zorgt dat essentiële curcuminoïden effectief worden opgenomen via het zachte weefsel van de mond en het rijke aderstelsel eronder binnendringen.

Niet op voorraad
€ 17,95
U ontvangt 17.95 punten. 17.95 punten = € 0,54
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:30)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

BetterYou Turmeric Oral Spray 25 ML

BetterYou Turmeric Oral Spray maakt gebruik van een uniek moleculair inkapselingsproces dat ervoor zorgt dat essentiële curcuminoïden effectief worden opgenomen via het zachte weefsel van de mond en het rijke aderstelsel eronder binnendringen.

Curcumine, het actieve ingrediënt in kurkuma, is niet in water oplosbaar (hydrofoob) en is daarom moeilijk op te nemen voor ons lichaam via traditionele spijsverteringsroutes. Curcuminoïden klonteren samen in de darmen, waardoor ze moeilijk door de darmen kunnen.

Turmeric Oral Spray overwint de hydrofobe aard van kurkuma door de actieve curcuminoïden uit de wortel van kurkuma te extraheren.

In een proces dat we Cyclocurmin® hebben genoemd, omhullen we ze vervolgens in een natuurlijk cyclo-dextrine-proces dat we inkapseling noemen, waardoor de curcuminoïde moleculen in water oplosbaar zijn en ze niet samenklonteren. Een proces uit de farmacologische industrie.

Deze worden vervolgens geëmulgeerd om een ​​gelijkmatig verdeelde oplossing op waterbasis te creëren voor optimale opname door het zachte weefsel van de mond.

Het benutten van de kracht van kurkuma was nog nooit zo eenvoudig. Met BetterYou Turmeric Oral Spray kan iedereen profiteren van het volledige potentieel van deze ongelooflijke plant.

Al onze kurkuma is onafhankelijk getest op zware metalen, waaronder lood, arseen, cadmium en kwik om volledige naleving en veiligheid te garanderen.

 

BetterYou Turmeric Oral Spray 25 ML
Inhoud25ml
Land van herkomstEngeland
IngrediëntenWater, Xylitol, Kurkuma Extract, Acacia Gom, Kaliumsorbaat, Citroenzuur, Oranje Olie, Xanthaangom
Allergenen informatiefalse
ToepassingGoed schudden voor gebruik. Neem 4 sprays per dag aan de binnenkant van de wang. Hoeft niet per se met eten samen genomen te worden en kan op elk willekeurig tijdstip.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesGebruik binnen 6 maanden na opening.
Portie | Portie per Verpakking4 sprays - 30
Klanten Bekeken Ook