Anima Mundi Moringa 128 Gram

Moringa-blad is het vooral bekend als een uitstekende bron van voeding en natuurlijke energiebooster. Anima Mundi Moringa wordt biologisch geteeld in Costa Rica of Jamaica, afhankelijk van het seizoen.

Op voorraad
€ 22,95
U ontvangt 22.95 punten. 22.95 punten = € 0,70
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Anima Mundi Moringa 128 Grams

Moringa is één van die wonderbaarlijke bomen die vrijwel overal overleeft. Het gebruik ervan gaat terug tot 4000 jaar geleden. Deze zeer voedzame en mineraliserende krachtpatser is droogtebestendig, groeit in droge omstandigheden, vereist weinig water en groeit enorm snel gezien de omstandigheden. Van het zaad tot het blad, de bloem, de hars en de wortels - alle aspecten zijn medicinaal toegepast in culturen over de hele wereld.

De voedingswaarde van Moringa is verbazingwekkend. De plant levert een grote hoeveelheid vitamines, mineralen en algemene biologisch beschikbare voedingsstoffen aan onze cellen. Het bevat veel eiwitten en bevat 18 van de 20 aminozuren en alle essentiële aminozuren. Moringa is rijk aan B-vitamines, magnesium en antioxidanten.

Biochemische analyse van moringa bladeren heeft aangetoond dat deze grote hoeveelheden plantenhormonen te bevatten, ook bekend als cytokinines, en buitengewoon hoge niveaus van in het bijzonder zeatine. Cytokinines zorgen ervoor dat planten zichzelf herstellen en genezen. Het is letterlijk het mechanisme dat herstel van verwondingen en de proliferatie van cellen mogelijk maakt om te gedijen. Bij mensen is bekend dat cytokinines het proces dat veroudering veroorzaakt, vertragen. Zeatine vertraagt ​​veroudering door zijn effecten op de celdeling en zijn krachtige antioxiderende eigenschappen.

Anima Mundi Moringa 128 Gram
Inhoud128 Gram
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenMoringablad
Allergenen informatieBuiten bereik van kinderen houden. Als u zanger bent of borstvoeding geeft eerst uw arts raadplegen voor gebruik.
ToepassingVoeg 1 theelepel toe aan uw sap, smoothie of thee. Gebruik 2-3 x per dag of zoals nodig.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1 theelepel - 28