Vloeibaar

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Anima Mundi Brain Kit Sale
  Anima Mundi Brain Kit

  Onze kit voor de hersenen, bestaande uit twee van onze gewaardeerde botanische nootropische formules, evenals Ashwagandha en Happiness.

  Niet geschikt voor verkoop naar België

  Ne convient pas à la vente en Belgique

  Lees verder
  Normale prijs € 109,80 Aanbieding € 99,95
 2. Anima Mundi Cerebrum Brain Tonic 59 ML

  Cerebrum is een hersenformule met kruiden die al eeuwenlang worden gebruikt, waaronder Lion's Mane, Gotu Kola, Ginkgo en Brahmi.

  Lees verder
  € 22,95
 3. Anima Mundi Happiness 59 ML

  Deze krachtige tonic is gemaakt met biologische rietalcohol en omgekeerde osmose water, waarbij biologische, vegan en glutenvrije ingrediënten worden gebruikt om een hoge biologische beschikbaarheid te garanderen. Onze formule bevat kruiden zoals rhodiola en ashwagandha, sint-janskruid, mucuna en albizzia.

  Niet geschikt voor verkoop naar België

  Ne convient pas à la vente en Belgique

  Lees verder
  € 22,95
 4. Global Healing Ginseng Fuzion 59.2 ml

  Ginseng Fuzion is een mengsel van rauwe kruidenextracten van Panax ginseng en andere gespecialiseerde kruiden zoals Ashwagandha en Maca. We maken Ginseng Fuzion zoals we al onze producten maken - met pure, hoogwaardige ingrediënten die zorgvuldig worden gekweekt, geoogst en verwerkt.

  Lees verder
  € 29,95
 5. Global Healing Tulsi 59 ML

  In de Ayurvedische geneeskunde wordt Tulsi (ook bekend als heilige basilicum / holy basil) vereerd als een heilige plant en wordt soms de "koningin van de kruiden" genoemd. Global Healing Center Tulsi is een gecertificeerde biologische formule gemaakt van verse bladeren met behulp van onze Raw Herbal Extract ™ -technologie met Energized Trace Minerals ™.

  Lees verder
  € 19,95
 6. Global Healing Valerian 59 ML
  Valerian is een geconcentreerd rauw kruidenextract dat van nature slaap en ontspanning ondersteunt. De vloeibare, kruidenformule kan helpen om sneller in slaap te vallen en de hele nacht in slaap te blijven, zodat u de rustgevende slaap kunt krijgen die u nodig heeft. Lees verder
  € 19,95

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren