Klei Producten

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Anima Mundi Rose Clay Mask: Detoxify + Hydrate

  De botanische schoonheidslijn van Anima Mundi breidt zich weer uit!  Dit gezichtsmasker bestaat uit een mix van antioxidant-rijke bloemen en vruchten, waaronder het kostbare rozenpoeder, hibiscus en mangosteen. Gecombineerd met een basis van witte kaolienklei en aloë vera-extract, is dit masker niets minder dan plantaardige perfectie.

  Lees verder
  € 25,95
 2. The Clay Cure Premium Green Clay 250 Gram

  100% pure natuurlijk gedroogde groene montmorilloniet. Van de heuvels van Sardinië.

  Lees verder
  € 17,95
 3. The Clay Cure Premium Red Clay 250 Gram
  100% pure natuurlijk gedroogde rode montmorilloniet. Van de heuvels van Sardinië. Lees verder
  € 17,95
 4. The Clay Cure Premium White Clay 250 Gram
  100% pure, natuurlijk gedroogde witte kaolien. Van het oude vulkanische gebied van de Côtes-d'Armor in Bretagne. Lees verder
  € 17,95
 5. The Clay Cure Rejuvenance Active Restore Face Mask 95 Gram

  Het gaat erom je huid er op zijn best uit te laten zien - en deze opmerkelijke blend levert resultaten op. Welkom bij een stralende huid. Rejuvenance Active Restore gezichtsmasker helpt je huid te herstellen en haar natuurlijke glans terug te geven. Eindelijk een ontgiftend gezichtsmasker dat zacht genoeg is voor alle huidtypes. De textuur en geur zijn voortreffelijk en heerlijk, waardoor dit een heerlijke zintuiglijke ervaring is die energetisch en fysiek opbeurend is.

  Lees verder
  € 21,95
  Niet op voorraad
 6. The Clay Cure Rejuvenance Active Restore Face Mask Refill 100 Gram

  Voor minimaal 10 maskers. Navulling in een biologisch afbreekbaar zakje en wordt geleverd met een kleine houten lepel van 13,5 cm.

  Lees verder
  € 23,95
 7. The Clay Cure Zeolite & Bentonite Clay Blend 450 Gram

  Zeoliet & Bentoniet blend is een superieur bindmiddel dat 50% Bentonietklei en 50% hoogwaardige Zeoliet Clinoptiloliet bevat. Deze vulkanische kleien zijn puur en vrij van enige toevoegingen. Bovendien is de deeltjesgrootte van deze zeoliet kleiner dan 20 micron, wat betekent dat het zo fijn is dat het doordringt waar het moet gaan.

  Lees verder
  € 28,95
per pagina