Anima Mundi Organic Cerebrum Brain Tonic 59 ML

Cerebrum is een hersenformule met kruiden die al eeuwenlang worden gebruikt, waaronder Lion's Mane, Gotu Kola, Ginkgo en Brahmi.

Op voorraad
€ 25,95
U ontvangt 25.95 punten. 25.95 punten = € 0,79
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

Anima Mundi Cerebrum Brain Tonic 59 ML

Cerebrum is een hersenformule met kruiden die al eeuwenlang worden gebruikt, waaronder Lion's Mane, Gotu Kola, Ginkgo en Brahmi.

Anima Mundi Organic Cerebrum Brain Tonic 59 ML
Inhoud59 ML
Land van herkomstUSA
IngrediëntenBrahmi*, Pruikzwam, Gingko, Gotu Kola, Tulsi*, Rozemarijn, Gezuiverd Water, Plantaardige Glycerine*, Rietsuiker Spirit*. *van biologische oorsprong
Allergenen informatieNiet de aanbevolen dosis overschrijden.
ToepassingGoed schudden voor gebruik. Geniet 2-3 keer per dag van 20-30 druppels in een warme of koude drank.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking30 druppels - 60