Global Healing Valerian 59 ML

Valerian is een geconcentreerd rauw kruidenextract dat van nature slaap en ontspanning ondersteunt. De vloeibare, kruidenformule kan helpen om sneller in slaap te vallen en de hele nacht in slaap te blijven, zodat u de rustgevende slaap kunt krijgen die u nodig heeft.
Op voorraad
€ 19,95
U ontvangt 19.95 punten. 19.95 punten = € 0,60
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Global Healing Center Valerian 59 ML

Valerian is een geconcentreerd rauw kruidenextract dat van nature slaap en ontspanning ondersteunt. De vloeibare, kruidenformule kan helpen om sneller in slaap te vallen en de hele nacht in slaap te blijven, zodat u de rustgevende slaap kunt krijgen die u nodig heeft. Het is gemaakt met biologische ingrediënten en elke fles gaat 30 dagen mee als deze wordt gebruikt zoals voorgeschreven. Ontspan en slaap gemakkelijk met valeriaan!

Hoog Gedoseerde Formule

Onze Raw Herbal Extract-technologie extraheert de therapeutische verbindingen in biologische valeriaanwortel volledig met biologische plantaardige glycerine. Energized Trace Minerals verbeteren de biologische beschikbaarheid van de formule zodat u de zuiverste en meest effectieve valeriaan krijgt.

Wakker Fris en Klaar Wakker

Valeriaan is geen kalmerend middel dat u knock-out slaat en u de volgende ochtend een langzaam gevoel geeft. Het helpt u te ontspannen, tot rust te komen en op natuurlijke wijze in slaap te vallen. Krijg de diepe slaap die u nodig heeft om fris wakker te worden.

Makkelijk te Gebruiken

Twee keer per dag een pipet valeriaan volstaat ​​om een ​​rustige, ontspannen nacht door te brengen. De vloeibare formule wordt snel geabsorbeerd, kan worden gemengd met sap of water, en de pipet zorgt elke keer voor consistente porties.

Global Healing Valerian 59 ML
Inhoud59 ML
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenValeriaan Wortel (Valeriana officinalis) Andere Ingredienten: Plantaardige Glycerine, Drievoudig Gedistilleerd Water, Energieke Sporenelementen
Allergenen informatieBuitenbereik van kinderen houden. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft eerst uw arts raadplegen voor gebruik.
ToepassingNeem 1 ML in de ochtend en ook in de avond.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1 ML - 59