Candy Town Aanbiedingen

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Sale
  Candy Town Biologische Chocolate Coated Coconut Bar x 18

  De reep van kokosnoot en agave omhuld met pure chocolade zal je een bijzondere smaak geven, en geeft je de energie die je nodig hebt. De smaak zal je zintuigen bekoren en je eetlust stillen. Het is een veganistisch, glutenvrij product met veel vezels.

  Lees verder
  Normale prijs € 40,50 Aanbieding € 35,50
 2. Sale
  Candy Town Biologische Chocolate Coated Coconut Matcha & Mint Bar x 18

  Kokosnoot matcha munt candyreep met premium pure chocolade. Je zult de combinatie van kokosstaaf en pure chocolade omwikkelde munt niet kunnen weerstaan! De frisse smaak van munt gecombineerd met de zoetheid van kokosnoot geeft je een energieboost wanneer je het nodig hebt! Het is een veganistisch, glutenvrij product met veel vezels.

  Lees verder
  Normale prijs € 40,50 Aanbieding € 35,50
 3. Sale
  Candy Town Biologische Chocolate Coated Coconut Strawberry Bar x 18

  Kokosnoot aardbeien candyreep met premium pure chocolade. De kokosnoot en aardbeienreep zal je dag mooier maken! De combinatie van de twee smaken zal je zintuigen bekoren. Vezels, eiwitten en andere natuurlijke ingrediënten geven je de energie die je nodig hebt voor een perfecte dag! Het is een veganistisch, glutenvrij product met veel vezels.

  Lees verder
  Normale prijs € 40,50 Aanbieding € 35,50
 4. Sale
  Candy Town Biologische Chocolate Coated Crunchy Peanut Bar x 18

  Knapperige pinda candyreep met premium pure chocolade. Een heerlijke en voedzame reep, handig wanneer je extra energie nodig hebt, zal je eetlust stillen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het consumeren van ingrediënten die schadelijk zijn voor je lichaam. Het is een veganistisch, glutenvrij product met veel vezels.

  Lees verder
  Normale prijs € 40,50 Aanbieding € 35,50
per pagina