Recept: Chlorofyl in een Glas

Recept: Chlorofyl in een Glas
25 oktober 2022 Edited 31 maart 2023 717 view(s)
Recept: Chlorofyl in een Glas

Chlorofyl is een pigment dat planten en algen hun levendige groene kleur geeft. Deze smaragdgroene plantenstof staat bekend om zijn talrijke gezondheidsvoordelen, zoals antioxidant eigenschappen, ondersteuning van een gezonde ontstekingsreactie en bevordering van een gezonde metabolische functie. Het wordt ook gebruikt als bloedopbouwer omdat chlorofyl chemisch vergelijkbaar is met hemoglobine, een belangrijk eiwit in rode bloedcellen.

Hoewel alle groene groenten chlorofyl bevatten, vallen een paar planten op door hun hoge concentratie van de stof. Voorbeeld: tarwegras. De vers gekiemde bladeren van tarwegras bestaan ​​voor 70 procent uit chlorofyl, waardoor het misschien wel de beste bron van chlorofyl is. Wheat Grass Juice Powder bevat maar liefst 30 mg chlorofyl per portie! Een ander goed voorbeeld is Blue-Green Algae, rijk aan diverse voedingsstoffen en chlorofyl.

Dit recept bevat deze twee chlorofyl-supplementen van Pure Synergy, koud gedroogd tot in de perfectie en gecertificeerd biologisch, om je een krachtige boost van smaragdgroene energie te geven. Andere zwaargewichten van chlorofyl zijn onder meer Organic Barley Grass Juice Powder, Organic Nettle Leaf Powder en Organic Kale Powder, dus voel je vrij om een ​​van deze in het recept te gebruiken.

Chlorofyl in een Glas

(Goed voor 1 portie)

Doe de ingrediënten in een blender en mix tot een gladde massa. Geniet van deze heerlijke groene blend die je vult met vitamines, mineralen, enzymen, antioxidanten en natuurlijk chlorofyl.

Vorig artikel
Volgend artikel
Opmerkingen
Laat een reactie achter
Your email address will not be published