Laat de natuur schoonmaken

Laat de natuur  schoonmaken
1 september 2021 Edited 21 januari 2023 249 view(s)
Laat de natuur schoonmaken

Een gezond mens in een gezond huis

We voelen ons erg prettig in een schoon huis en poetsen naar hartenlust. En daar gebruiken we vanzelfsprekend schoonmaakmiddelen voor. Steeds vaker kiezen we bewust voor meer natuurlijke en “groene” alternatieven en laten agressieve en synthetische producten achterwege. Maar wat nagenoeg alle conventionele reinigingsproducten met elkaar gemeen hebben, is dat ze geen onderscheid maken tussen “goed” en “kwaad”. Niet alleen slechte, ziekmakende bacteriën maar ook alle goede bacteriën worden in eenzelfde poetsbeurt vernietigd. In onze schoonmaakwoede doden we dus miljarden natuurlijk zuiverende bacteriën en verstoren zo (onopzettelijk) op brutale wijze het natuurlijk evenwicht. Zonde toch!

Door overmatige hygiëne en het gebruik van conventionele, antibacteriële schoonmaakmiddelen is het aantal allergieën en immuunziekten flink gestegen. We zijn als het ware allergisch geworden voor de natuur. Hoog tijd dus om de natuur opnieuw binnen te laten en de natuurlijke balans te herstellen…

Een gezonde leefomgeving is immers van vitaal belang voor een gezonde levensstijl. De goede bosbacteriën van YOKUU herstellen de natuurlijke balans en helpen bij het creëren van een positieve binnenhuisflora. Spray, laat een paar seconden inwerken, en veeg na met een doek. Meer is er niet nodig om je huis schoner en gezonder te maken.

De rol van goede bacteriën

Goede bacteriën beschermen ons tegen ziekmakers. Denk maar aan het principe van probiotica supplementen. Door inname van goede bacteriën wordt het evenwicht in je darmen hersteld waardoor het microbioom weer kan doen wat goed is voor ons: helpen met onze spijsvertering, ziekteverwekkers bestrijden, vitamines produceren en ons immuunsysteem stimuleren. Studies tonen aan dat de bacteriën in onze darmen zelfs onze gemoedstoestand kunnen beïnvloeden!

Bacteriën die schoonmaken, een natuurlijk proces

Door te poetsen met goede bacteriën, herstel je de natuurlijke balans in je huis en creëer je een evenwichtig ecosysteem. Hoe werkt dat dan precies? Doordat goede bacteriën in staat zijn om organische vervuiling af te breken tot voeding voor zichzelf, krijgen slechte bacteriën minder kans om te overleven.
In de wereld van de schoonmaakmiddelen is dit vandaag nog tamelijk revolutionair, maar in de natuur doen ze dit al sinds het begin der tijden. Overal om ons heen, in bossen, rivieren en zeeën zijn ontelbare miljarden bacteriën continu naarstig aan het werk om de boel schoon te houden. Ze verwerken bijvoorbeeld de in de herfst afgevallen bladeren tot voedingsstoffen voor de planten en maken zo de cirkel rond.

YOKUU Parels

YOKUU is een schoonmaakproduct gemaakt van compacte parels vol goede bacteriën. In tegenstelling tot conventionele allesreinigers verwijdert het YOKUU-reinigingsmiddel de dagelijkse vervuiling zonder chemische middelen. De goede bacteriën blijven bovendien tot lang na uw poetsbeurt nawerken waardoor schadelijke bacteriën geen kans meer krijgen om zich aan het gereinigde oppervlak te hechten. YOKUU werkt dus preventief tegen vuil. De natuur die voor u schoonmaakt, heerlijk toch!

Ondernemer Joris Jansen liet zich voor deze revolutionaire allesreiniger inspireren door Japanse bostherapieën waarbij mensen het bos in werden gestuurd om weer gezond te worden. In onze moderne samenleving hebben we helaas niet altijd de luxe om ons voor langere tijd terug te trekken in de natuur. Met YOKUU haalt u gezonde bosbacteriën in huis en herstelt u de natuurlijke balans bij u thuis. Wist u dat YOKUU letterlijk “bosbaden” betekent? Een geknipte naam dus voor een bruisparel die mensen binnenshuis onderdompelt in een bad vol goede bacteriën uit het bos!

YOKUU maakt niet alleen gebruik van natuurlijke ingrediënten, maar zet ook in op het verminderen van plasticverbruik, transport en water.

YOKUU-allesreiniger

YOKUU-allesreiniger is een revolutionair reinigingsmiddel op basis van gezonde bosbacteriën afkomstig uit de Belgische Ardennen. De schoonmaakparel bevat een mix van vijf goedaardige bacteriën die verschillende soorten organische vervuiling met verschillende soorten enzymen afbreken en samen de perfecte cocktail vormen voor de meest effectieve oppervlaktereiniging.

Het YOKUU-reinigingsmiddel verwijdert de dagelijkse vervuiling zonder chemische middelen. De goede bacteriën blijven bovendien tot lang na het schoonmaken nawerken waardoor er minder organisch stof voorkomt en vuil zich minder kan hechten aan oppervlakken. YOKUU zuivert dus na.

Ook effectief tegen nare geurtjes: vernevel in schoenen of op textiel als geurverwijderaar.

YOKUU allesreiniger werd grondig getest op zijn schoonmaakcapaciteit en doorstond alle veiligheidstesten. Geen chemicaliën betekent geen rode gevarensymbolen op de achterzijde van deze allesreiniger. Met YOKUU poets je volledig zorgeloos!

1 YOKUU-schoonmaakparel los je op in 300 ml water. In 1 parel zitten maar liefst 15 miljard goede bacteriën.

Vorig artikel
Volgend artikel
Opmerkingen
Laat een reactie achter
Your email address will not be published