BrainON & Circuforce

Swipe to the left
BrainON & Circuforce
Door Emanuelle Vos 22 september 2017 2768 keer bekeken Geen reacties

Hoi! Mijn naam is Emanuelle. In het nachtleven ben ik DJ en overdag houd ik mij voornamelijk bezig natuurgeneeskunde, gezonde voeding en een wereld in harmonie en glorie. Ik ben heel blij dat mijn interesses prachtig in de essentie van Unlimited Health bij elkaar komen. Elke maand zal ik een artikel schrijven over producten in de winkel, grappige feitjes en hoe je de producten het beste kan gebruiken. Alles vanuit eigen oogpunt, dus lees mee voor mijn ervaring en meer!

De afgelopen maanden ben ik aan de slag gegaan met stimulerende supplementen. Wat zijn de effecten van oppeppende kruiden zonder cafeïne en hoeveel verschillen ze van elkaar? Ik probeerde voor dit onderzoekje een aantal producten.

BrainON van E3 Live is een geconcentreerde en biologische alg-extract, E3AFA (Aphanizomenon flos-aquae) van Phycocyanine en Phenylethylamine (PEA). Dat is een hele mond vol moeilijke namen maar het komt neer op een blauwgroene zoetwater alg uit de Klamath meer. Deze AFA alg is rijk aan B-vitamines, aminozuren, mineralen, spoorelementen, antioxidanten en vetzuren en is dus zeer rijke voeding. Phycocyanine wordt in vele artikelen benoemd als zeer krachtig dus absoluut de moeite waard om daar nog eens meer informatie over te zoeken. Ik koos voor de capsule vorm van BrainON en deze capsules zijn vegetarisch.

BrainON wordt beschreven als ondersteunend voor:

  • Een goed humeur
  • Verbeterde focus
  • Het omgaan met stress
  • Helder denken

Ook probeerde ik Circuforce van Healthforce. Circuforce is een voor de hersenen en gehele lichaam stimulerend product bestaande uit drie kruidenextracten.

Ginkgo Biloba blad extract
Ginkgo Biloba is een van ’s werelds oudste geregistreerde boomsoorten. Het verbetert de bloed toevoer naar de hersenen en ons circulatiesysteem, dat betekent dat nutriënten en zuurstof beter naar onze cellen kunnen bewegen. Ginkgo bevat ook antioxidanten om onze organen te beschermen.

Eleuthero Wortel extract
Kruid dat ons lichaam ondersteunt goed om te gaan met stress. Het bevat antioxidanten en choline, dit werkt als een voedingsstof voor de hersenen die leren en het geheugen ondersteunen.
Eleuthero helpt bij circulatie en de op cel niveau opname van zuurstof.

Gotu Kola blad extract
Eén van de meest belangrijke kruiden in de Aryuveda, helpt om negatieve effecten van stress, vermoeidheid en caffeine te overkomen. Verbetert de bloedcirculatie en balanceert onze rechter en linker hersenhelft met elkaar.


Circuforce helpt bij:

  • Gezonde cognitieve functies en een gezond gevoel
  • Het is een krachtige hersen-tonic.
  • Zorgt voor een goede bloedsomloop
  • Ondersteunt het immuunsysteem
  • Helpt om ontstekingen tegen te gaan
  • Het werkt ondersteunend voor oog en hersenen en eveneens voor verhoogde vitaliteit en energie

Ik merkte bij beide producten mooie effecten. Je neemt BrainON tot tweemaal daags wanneer nodig voor een inspanning en Circuforce tot maximaal 2 per dag. De beschrijvingen zoals hierboven zijn duidelijk merkbaar na een periode van regelmatig gebruik.

Ik begon een periode met Circuforce, een subtiel en zacht product maar met zeer krachtige ingrediënten. Ik vond het zelf een aangename toevoeging aan mijn eetpatroon en ervaarde na enkele dagen al een verhoogde focus. De zeer oude plantenextracten brengen voor mij ook een bepaalde wijsheid met zich mee.

Daarna probeerde ik een periode BrainON uit. Een product dat voor mij een meer moderne uitstraling heeft, al bestaan algen misschien nog wel langer dan planten! Ik merkte bij eerste inname al een soort rush door mijn lichaam, een activatie in vooral helderheid in denken en aanpakken. Naar eigen beleving krijg je van BrainON instant effect, waar je bij Circuforce misschien gebonden bent aan startweken maar ik onder de indruk ben van de algehele uitkomsten en werking van de zeer wijze, oude kruiden. Al met al twee mooie toevoegingen aan je eetgewoontes met sterke voordelen en weinig nadelen. ;)

Heb je last van stress of kun je wat focus gebruiken tijdens werk, dan raad ik beiden aan eens voor jezelf uit te proberen. Stimulerende powerfoods zijn ook andere algen als spirulina, maar ook wortels als maca. Ervaar je voor langere periodes vermoeidheid of stress, kijk dan uiteraard naar patronen die je eventueel kunt aanpassen om je leven iets meer ontspannen in te delen. Er zijn genoeg middeltjes op je op te wekken, maar uiteindelijk is rust nemen zeer belangrijk en zal dit groot effect hebben op herstel.

Ik hoop jullie voor vandaag weer een stapje op weg te hebben geholpen.

Ik ben snel terug met een volgende blik op de mooie giften van Moeder Natuur!

Liefs,

Emanuelle