Zeewier

Zeewier zoals dulse, irish mosh en kelp zijn erg voedzaam en bevatten veel mineralen, vooral jodium. Deze zeegroenten kunnen op verschillende manieren worden gegeten en kunnen aan vele soorten recepten of gerechten worden toegevoegd.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Wild Irish Seaweed Biologische Irish Moss/Carrageen Leaves 40 Gram

    Met delicate bladeren en een dieproze kleur heeft Irish Moss een lange geschiedenis in de westerse keuken. Het is een goed geleermiddel dat geschikt is voor zowel desserts als hartige gerechten. 

    Biologisch zeewier uit de ongerepte, voedingsrijke wateren van de Atlantische Oceaan. Duurzaam geoogst als het in het seizoen is en gedroogd met behulp van de modernste droogsystemen om een optimaal voedingsprofiel te garanderen.

    Lees verder
    € 6,99
    Niet op voorraad
  2. Wild Irish Seaweed Biologische Sea Salad Leaves 40 Gram

    Sea Salad is een fusie van rood, bruin en groen zeewier. Het brengt de verschillende smaken en texturen van 5 verschillende zeewieren samen. Dillisk / Dulse, Wakame, Sugar Kelp, Nori en Sea Lettuce zijn de ingrediënten die zorgen voor een veelvoud aan vitamines en voedingsstoffen.

    Biologisch zeewier uit de ongerepte, voedingsrijke wateren van de Atlantische Oceaan. Duurzaam geoogst als het in het seizoen is en gedroogd met behulp van de modernste droogsystemen om een optimaal voedingsprofiel te garanderen.

    Lees verder
    € 6,99
  3. Wild Irish Seaweed Biologische Sugar Kelp (Laminaria Saccharina) Leaves 40 Gram

    Sugar Kelp heeft vergelijkbare eigenschappen als normale kombu. Suikerkombu bevat een grotere hoeveelheid van de suikerachtige substantie mannitol, die zijn kenmerkende zoetheid verleent.

    Biologisch zeewier uit de ongerepte, voedingsrijke wateren van de Atlantische Oceaan. Duurzaam geoogst als het in het seizoen is en gedroogd met behulp van de modernste droogsystemen om een optimaal voedingsprofiel te garanderen.

    Lees verder
    € 6,99
    Niet op voorraad
per pagina